Régió 2016. 05. 24.

St. Petrus Vini – ahol a vendéglátás az igazi!

Szeretnél a természet közelségében eltölteni pár kellemes órát?
A szentpéteri St. Petrus Vini étterem és panziót neked találták ki!

A vidéki turizmus jegyében épült helyszínen fantasztikus élményeket szerezhetsz, akár meghitt vacsorára, rendezvényre, vagy saját összejövetelre érkezel. A különleges élménykonyha finom ételválasztéka, a profi kiszolgálás és az elegáns szobakínálat mellett a gyönyörű kilátás, az állatfarm és a boros pince adja meg a hely hangulatát. A rusztikus stílusú épülethez 180 ezer téglát gyűjtöttek össze Párkánytól Nagyszombatig, amely egyediséget sugároz. A berendezést faragott bútorok, antik csillárok és régiség-kereskedőktől származó értékes darabok alkotják. A St. Petrus Vini garantálja a kifogástalan minőségű élelmiszert a nap bármely étkezéséhez. A gyermekek számára izgalmas élményt nyújt a lovaglási lehetőség és az állatsimogató, de a klasszikus játszótér is jól elszórakoztatja őket.

Areál

A szentpéteri Csőszhegyen már évszázadok óta minőségi szőlőtermesztés zajlik. Az itt elterülő három hektárnyi szőlőföldön hétféle borfajta előállításán munkálkodnak. A naplemente varázsa, a tágas helyiségek és az igényes rendezvények újabb okot kínálnak a kikapcsolódásra. Élőzenés estek és borkóstolóval egybekötött vacsorák is szerepelnek a kínálatban. A borospince idén is a Duna menti borút egyik állomása lesz. Népszerű stand up comedy esteknek is otthont adott már, amikor is igazi gasztronómiai élményutazásnak lehetnek részesei a látogatók. Hallottál már a szilveszteri bálról, borászbálról, vagy a banyabálról? Az utóbbit közkívánatra rendezték meg újra, csakis hölgyek számára.

10653826_988249284538314_6664912418995249486_n

Több, mint 30 esküvőt tartottak már a dísztermek falai közt, tavaly ősszel pedig egy esküvő-kiállítást is bemutattak. „Bármi is a kívánság, minden igényt igyekszünk kielégíteni az ifjú pár számára. Van egy 30 fős és egy 150 fős rendezvénytermünk is. Megfelelő szervezéssel pedig akár két násznép is zavartalanul szórakozhat.”

terem
A St. Petrus Vini szemináriumok, céges rendezvények megtartására is kiváló. „Gyakran látogatnak hozzánk az északi országrészből, sokan közülük még nem jártak „délen”. Mesélünk nekik a falu történetéről, galamblövészetet és kincskereső versenyeket szervezünk a számukra. A csapat lesétál a faluba, hogy egy-egy érdekes kaput, régi templomot, vagy az egykori grófok lakhelyeit megtalálják. Ez remek alkalom az összehangolódásra.” Az idei újdonság a kemence és grillezési lehetőség. Mindenki számára kiváló vendéglátó helyszín, legyen az a kollégákkal, a családdal, barátokkal.

Próbáld ki te is és élvezd az igényes vendéglátást a St. Petrus Viniben!

1509950_1028329590530283_4310056565982091909_n

Szólj hozzá!