Régió 2020. 05. 21.

Éld át újra a vidéki táj vonzerejét Komáromtól 15 percre…

… méghozzá nem is akármilyen módon! A rusztikus stílusú szentpéteri St. Petrus Vini újra megnyitotta kapuit, és a krízishelyzet ellenére újdonságokat is kínál vendégeinek.

Ha szeretnél végre kiszabadulni a friss levegőre… Ha a bezártság után kellemes és hangulatos helyszínen töltenél egy kis időt… Akár családdal, akár barátokkal, akár kollégákkal jönnél össze, tökéletes programként ajánlhatjuk a festői környezetben elhelyezkedő éttermet és panziót.

Csődítsd össze a szeretteidet és ünnepeljétek az együtt töltött idő örömét a St. Petrus Vini kitűnő szolgáltatásai közepette. A Szentpéter felett magasodó, vidéki turizmus jegyében épült gyönyörű létesítmény falain kívül is számos aktivitásra van lehetőség reggeltől estig:

  • Ha felkelt a Nap, irány a grillterasz! A legfrissebb megújulásként adott a hely egy pompás sütögetéshez, grillezéshez, nektek csak a jó társaságról kell gondoskodni. Kényeztessétek magatokat a messzi távolba elnyúló kilátással, egész napos profi kiszolgálással, vagy béreljétek ki a helyet és élvezzétek a szabad ég látványát, a ropogó tűz hangját és az üdítően friss levegőt!
  • Ha már javában zajlik a nap, a gyerekek is végre kiszabadulhatnak. A játszótér mókázása mellett sétáljatok le a szabadtartású állatokhoz is! Lovak, birkák és kecskék, a farm díszeiként pedig szürkemarha, szamár és póni várja a kíváncsian csillogó szemeket. A kicsik kedvence a lovaglási lehetőség és az állatsimogató, de ha úgy támad kedvetek, akár lovaskocsival is végigzötyöghettek a dimbes-dombos táj lankáin.
  • A nap bármely szakában a teraszon várnak a különleges élménykonyha elemei, gyönyörű kilátással a hátterében! A kifogástalan eredetű regionális alapanyagokból készült sertés, mangalica és grillezett specialitások, mint pl. a bárány vagy a kecskegida, BIO zöldségekkel ötvözve kerülnek a tányérra. A saját tenyésztésű disznótoros, füstölt különlegességek pedig megkoronázzák az étlapot. A hagyományos ízek és az újkori gasztronómiai trendek tökéletes szimfóniája rendszeresen változik, így időről időre meglepetésre számíthatnak a látogatók.
  • Ha pedig esteledik, romantikus naplementében kortyolgathatjátok a borospincék ínyencségeit – privát szőlőtermésből saját borkülönlegességek egyedi hangulatú pincében!

Nem kell messzire menni, csupán 15 kilométerre kiugrani,

enni inni szórakozni, titeket is újra vár a St. Petrus Vini.

Cím: Svätý Peter 1822., 946 57 Szentpéter

Telefon: +421/949-152-811

Email: info@stpetrusvini.sk

Web: www.stpetrusvini.sk