Régió 2016. 07. 29.

Strandok Éjszakája a Brigetio Gyógyfürdőben

Immár 7. alkalommal várják a fürdők országszerte a vendégeket a Strandok Éjszakáján. A rendezvényre július 29-én, pénteken kerül sor.  A Brigetio Gyógyfürdő idén is csatlakozott a kezdeményezéshez: 20.30 órától éjfélig éjszakai fürdőzésre várjuk vendégeinket. A belépő: 1000 Ft – kipróbálhatják a kültéri úszó- és élménymedencénket, valamint zenével is készülünk.

ZENE: DJ: GROSSO

A szabadtéri éjszakai fürdőzés alkalmával a szauna, a külső és belső gyógymedencék, valamint beltéri medencék nem használhatóak.

A következő éjszakai fürdőzés időpontja: augusztus 13.

SZAVAZZON ÉS NYERJEN!

Kérjük, szavazataival Ön is segítse Komárom város fürdőjét “Az Év Feltörekvő Fürdője” kategóriában! A szavazók között értékes nyereményeket – üdüléseket, wellness hétvégét, fürdőbelépőt – sorsolnak ki.

A Brigetio Gyógyfürdőre ITT lehet szavazni.

A termalfurdo.hu – a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával – 2016. május 1. és augusztus 31. között második alkalommal szervez közönségszavazást, amelynek során ismét Magyarország legjobb fürdőit keresik. 2015-höz hasonlóan idén is három kategóriában versenyezhetnek a fürdők.  A legnagyobb és legismertebb, valamint nagyvárosokban található fürdők “Az Év Fürdője 2016” kategóriában, a regionálisan ismert fürdők “Az Év Feltörekvő Fürdője 2016”, míg a kis településeken található kis fürdők “A Helyiek Kedvenc Fürdője 2016” kategóriákban indulnak. Mindhárom kategóriában a legtö bb szavazatot szerző fürdő nyer.

Köszönjük a szavazatokat!

Várjuk Önöket szeretettel a komáromi Brigetio Gyógyfürdőbe!

Szólj hozzá!