Gazdaság Dél-komárom 2024. 01. 24.

Svájci vállalat bővít Dél-Komáromban

A település ipari parkjában található Autoneum Magyarország Kft. új, több mint 5000 négyzetméteres csarnok építését tervezi. A beruházás a már meglévő 13.000 négyzetméteres létesítményüket egészíti ki. Erről a kivitelező, a CTP weboldalán található információ.

A közlemény szerint, a tavalyi év végén aláírt hosszútávú szerződés értelmében az Autoneum az idei esztendő második felében egy új fejlesztésű, több mint 5000 négyzetméteres csarnokot épít a dél-komáromi ipari területen.

Az Autoneum – amely, 2018 óta van jelen a logisztikai parkban -, globális autóipari cégek partnereként ismert, és vezető gyártója a járművek hang- és hőszigetelésének. Dél-Komáromban a vállalat gyártási és logisztikai tevékenységet is folytat.

A CTP és az Autoneum közötti kiváló együttműködés sikerének kulcsa abban rejlik, hogy az ipari parkban jelenlévő cég igényeit maximálisan kielégítik a CTP rugalmas szolgáltatásai.

A Dél-Komáromban működő Autoneum egy svájci tulajdonú nemzetközi autóipari vállalat, amely a gépjárműgyártásban és a zaj- és hőszigetelés terén tevékenykedik. A cég fő tevékenysége a gépjárművek zaj- és hőszigetelési rendszereinek tervezése, fejlesztése és gyártása. Az Autoneum az autóipar egyik vezető szereplője, és világszerte több országban működik.

Az Autoneum termékei és megoldásai segítik a gépjárművek zajszintjének csökkentését, javítják a belső komfortot és növelik a hatékonyságot. A vállalat olyan technológiákat fejleszt ki, amelyek segítségével minimalizálható a gépjárművek által kibocsátott zaj és hő, ami nagyban hozzájárul a vezetői élményhez és a kényelemhez.

Az Autoneum működése során szorosan együttműködik az autógyártókkal, hogy testreszabott megoldásokat nyújtson az egyes gépjárműmodellekhez. Az ilyen együttműködések révén az Autoneum képes olyan termékeket kifejleszteni, amelyek optimalizálják a gépjárművek teljesítményét és a végfelhasználók számára kényelmet és csendes utazást biztosítanak.

A cégnek számos innovatív terméke van, például zajszigetelő anyagok, szőnyegek, és egyéb alkatrészek, amelyeket az autók padlójára és más kritikus területeire lehet telepíteni. Az Autoneum folyamatosan fejleszti technológiáit és kutatásokat végez az autóipar zaj- és hőszigetelésének területén, hogy hozzájáruljon a gépjárművek környezetbarátabbá és kényelmesebbé tételéhez.

Az Autoneum globális jelenléte és hosszú évekig tartó tapasztalata a gépjárműiparban a cég megbízható partnerré teszi az autógyártók számára, akiknek segítenek abban, hogy gépjárműveik a legmagasabb minőségi szabványoknak megfeleljenek, és a végfelhasználók elégedettek legyenek a gépjárművekkel.