Mix 2018. 01. 23.

Személyre szabott segítség az egészséges fogyásban

A Jókai utcán található Naturhouse már egy éve segíti a komáromi lakosság életét a túlsúly elleni harcban rendszeres és szakszerű tanácsaikkal. A közelmúltban pedig egy újdonsággal is bővült a cég szolgáltatásainak kínálata. Az új műszer vérvétel nélkül, a bőrön keresztül állapítja meg, az élelmiszerek közül melyektől vagyunk hajlamosak hízni az átlagosnál magasabb arányban.

Az egészséges életmód népszerűsítésében a világon 25 éve szerepet vállaló Naturhouse immár több, mint egy éve Komáromban is jelen van, ez idő alatt pedig több sikeres fogyásban is szerepet vállaltak. A komáromi fiók üzletvezetője, Krivánek Brigitta pár éve szintén a Naturhouse segítségével szabadult meg jelentős súlyfeleslegétől. Ezt követően döntött amellett, hogy városunkban is szeretné elérhetővé tenni az emberek számára a cég szolgáltatásait.

„A Spanyolországból származó Naturhouse cég franchiseként működik a világ 32 országában, így Csehországban, Magyarországon és Szlovákiában is. Jómagam az újvári Naturhousenak köszönhetem, hogy pár éve sikerült 17 kilót lefogynom. Ekkor határoztam el, hogy nem engedem el többé a Naturhouse-t és azon leszek, hogy a komáromiaknak is segítséget tudjak nyújtani a fogyásban.”

A Naturhouse sikerének titka főként az egyedi módszerekben és a személyre szabott segítségben rejlik. Első lépésként egy nagyjából félórás konzultáción vesznek részt a fogyni vágyók, mely ráadásul mindenki számára teljesen ingyenes.

Vida Piroska, a cég munkatársának elmondása alapján „a vendégek először egy mérlegelést abszolválnak, mely megmutatja a testben felhalmozódott felesleges zsírokat és folyadékokat.  Ezt követően átbeszéljük az étkezési szokásokat és betegségeket, ami alapján összeállítunk egy étrendet, kiegészítőkkel és vitaminokkal.”

„A módszerünk nem csak egy egyszerű diéta. Legfőbb célunk, hogy megtanítsuk az embereket helyesen táplálkozni. Éppen ezért egy változatos étrendet alakítunk ki számukra, hogy a lehető legegészségesebben fogyjanak. Ezért is van szükség a további, rendszeres találkozásokra, mely során elmondhatják észrevételeiket, a hatásokat. A folyamat azonban a felesleg leadása után sem áll meg: a fogyókúrát egy súlymegtartó, majd egy stabilizációs fázis követi, mely során a jojó effektus megelőzése a cél” – mondta el Földes Csilla, a Naturhouse étkezési tanácsadója.

Az üzlethelyiségben az étrendkiegészítőkön és kapszulákon kívül megtalálhatóak levesek, teák és édességek is, melyek egytől egyig természetes alapanyagokból készülnek, cukor hozzáadása nélkül.

  

A közelmúltban pedig egy új berendezéssel is bővült a szolgáltatások listája. Az újonnan beszerelt műszer vérvétel nélkül, a bőrön keresztül térképezi fel az egész testet és mutatja ki a túlérzékenységet az egyes élelmiszerek iránt.

„Gyakran megesik, hogy kihagyunk az étrendünkből egyes dolgokat, de a felesleg továbbra is csak gyarapodik. Ez a gépezet azonban megmutatja, hogy melyek azok a dolgok, amikre igazából túlérzékenyek vagyunk, ugyanis nem mindenkinél a pékáru vagy az édesség az, ami leginkább felelős a hízásért” – mondták el a cég dolgozói.

A Naturhouse-nál szinte egyedülálló módon az igénybe vett szolgáltatások, így ez az elemzés is ingyenes. „Nálunk a mérlegeléshez és a konzultációhoz hasonlóan a gép által végzett kimutatásért sem kell fizetni. A méréshez azonban tartozik egy tea vagy Aloe Verás termék, mely segíti a méregtelenítést. Így a kúra során csupán ennek a terméknek az árát kell megfizetni.”

A Naturhouse munkatársai tehát várják mindazokat a Jókai utca 32. alatt megtalálható üzlethelyiségükben, akik egészségesen, szakemberek segítségével szeretnének megszabadulni súlyfeleslegüktől.