Mix 2019. 10. 23.

Eleonóra megszabadult az XL-től

A komáromi Naturhouse hölgy ügyfele, Eleonóra egészségügyi problémákkal küzdött, ruhamérete pedig elérte az XL-est. Ezt megelégelve kezdte el aktívan látogatni a Naturhouse étkezési tanácsadó központ konzultációit. Azóta pedig nemcsak, hogy Eleonóra ruhamérete L-esre csökkent, de saját bevallása szerint sokkal egészségesebbnek is érzi magát.

  •  Emlékszik még, hogyan zajlott az első konzultációja?

Az első találkozás alkalmával a Naturhouse étkezési tanácsadója beavatott a központ módszerébe. Lemértek és megmérték a súlyomat egy speciális mérlegen. Az eredmények alapján felállítottak nekem egy étrendet, valamint ehhez kapcsolódva ajánlották hozzá terméküket.

  • Elkezdte tehát követni a Naturhouse módszerét. Önnek mi tetszett benne a leginkább?

Főként az étrendet kedveltem az egészben. Amellett ugyanis, hogy nem kellett éheznem, az ételek még ízletesek és változatosak is voltak.

  • Miért volt fontos Ön számára a rendszeres, heti konzultáció?

Az állandó ellenőrzés és az öröm miatt, melyet a leadott kilókkal kapcsolatban éreztem. Elsősorban ezek a dolgok ösztönöztek a folytatásra.

  • Ahhoz, hogy megszabaduljunk a felesleges kilóktól, elengedhetetlen, hogy változtassunk étkezési szokásainkon és étrendünkön. Önnek konkrétan min kellett alakítania?

Több zöldséget kellett beépítenem az étrendembe, emellett pedig kizárni az édes és lisztes ételeket. De főként a rendszeres folyadékpótlásomon kellett javítanom, amivel korábban gondjaim voltak.