Mix 2022. 12. 19.

Szeretne belekóstolni a legkülönlegesebb kávékba, a világ minden tájáról? Várja Önt a komáromi Cafe Frei!

A legtöbben álmodozunk világkörüli utazásról. Ahhoz viszont, hogy végigkóstoljuk a Föld különböző tájairól származó ízeket, nem kell repülőre ülnünk, elég betérnünk egy-egy étterembe, bárba, vagy kávézóba. Ezzel az alapgondolattal született meg a népszerű és rendkívül kedvelt magyarországi franchise hálózat, a Cafe Frei, mely immár Dunaszerdahelyen és Komáromban is jelen van, hamarosan pedig Pozsonyban is megtalálható lesz.

Hogy ízlik a világ? A választ a kérdésre a népszerű magyar utazó, Frei Tamás a kávéban találta meg. Utazásai során végigkóstolta a legkülönlegesebb kávékat a világ különböző pontjain és mindenhonnan hasznos tudással távozott, melyet egy egyedi koncepcióvá alakított a Cafe Frei formájában, mely Magyarországtól Dubajon és Franciaországon át, egészen Szaúd-Arábiáig megtalálható.

A kávé szerelmesein köszönhetően Komáromban is otthonra talált a Cafe Frei. A kávézó 76 különböző típusú forróitalt, jeges kávét, süteményt, limonádét, forró és jeges csokoládét kínál, valamint koktélok, rumok, borok és egyéb szezonális kávék is fogyaszthatók. Természetesen lehetőség van elvitelre is kérni kávét vagy egyéb italokat. A kínálat egyik legkülönlegesebb eleme a szabadalmaztatott nicaraguai dohánykávé, mely kizárólag a Cafe Freiben található meg. Emellett mindenképp érdemes megemlíteni a szafari és teheráni pisztácia kávékat is. További érdekesség, hogy valamennyi kávé hagyományos recept alapján készül, amire jó példa a forró homokon készített arab kávé. A kávék alapja a frissen pörkölt és gondosan válogatott arabica kávészemek.

A kellemes, esőerdők hangulatát idéző környezetben mindenkit örömmel látnak, időset, fiatalt, házi kedvencet és kisgyerekeket, akik számára egy gyereksarok is elérhető. Az egyes országok iránti tisztelet a gazdag sütemény- és szendvicskínálatban is megfigyelhető, mely a helyszínen is elfogyasztható, vagy igény szerint elvitelre is kérhető. Szintén lehetőség van a különböző kávékat és teákat ajándékcsomagolással kérni, illetve ajándéktárgyak vásárlására, melyek tökéletes meglepetések lehetnek a gurmék számára. Az egyes ajándékcsomagok megrendelhetők a predaj@cafefrei.sk e-mail címen, telefonon, hamarosan pedig a webshopon is.

Hiba lenne a kellemes és szép helyiségeket kihasználatlanul hagyni előadások, vagy céges rendezvények céljából, ezért a Cafe Frei rendszeresen ad otthont különböző előadásoknak, vagy tematikus eseményeknek gyermekek részére. Az emeleti helyiségek mellett a kávézó földszinti partihelyiségekkel is rendelkezik, ami tökéletes különböző céges és családi rendezvényekre, vagy akár lakodalmakra is. Foglalni a 0917 232 584-es telefonszámon lehet.

Fedezze fel a kávékülönlegességek, sütemények és gourmet ajándéktárgyak széles kínálatát a Cafe Freiben a Nádor utca 1038/41 szám alatt, Komáromban. A világ különféle tájairól származó kávékat az alábbi nyitvatartási időben van lehetősége megkóstolni: hétfőn és kedden 07:00-19:00 között, szerdától péntekig 07:00 – 20:00 között, szombaton 08:00-20:00 között, vasárnap 09:00-19:00 között. A Cafe Frei franchise nem csupán határon túl, de Szlovákiában is nagy népszerűségnek örvend. Ha Ön is szeretne a részese lenni és saját kávézót nyitni egy már ismert és elismert névvel, bátran forduljon a komáromi csapathoz, akik örömmel osztanak meg Önnel minden információt.