Podcast 2024. 04. 10.

Fordult a kocka a Szia Podcastben – 22MEDIA backstage a kamerák előtt

A háttérből ezúttal a színre lépnek a Szia Podcast csapattagjai: Streba Bianka, Izsák Dávid és Múcska Józsi ‘Josh’ a kamera előtt. Az Ahoj/Szia nyomtatott lapjának írott története után, íme a Szia Podcast sztori videósan megörökítve.

„Podkaszt vagy Podkeszt?” – indul az első „vita”. Utána pedig rá is térünk a legnagyobb bakikra. Beszélgettünk célokról, általánosan a podcast műfajáról, színt vallottunk, ki milyen tartalmakat fogyaszt, ki honnan jött, és hová tart.

Vajon melyik podcastből kinyert rövid videó az, amelyik közel félmilliós megtekintést ért el a közösségi felületeken?

A fiatalok vajon több podcastet hallgatnak/néznek? Egyáltalán nézik vagy hallgatják többnyire a beszélgetéseket? És végül még arról is szó esik, a NiniNana projekt hol tart, mely gyermekek számára egyedülálló, magyar és szlovák nyelvű fejlesztő applikáción már évek óta dolgozik a csapat.

Autóban, takarítás közben, vonaton, vagy munkahelyen, a Szia Podcast utoléri a kis közönségünket. És csak bízunk benne, hogy a számuk nem csak stabilizálódik, de ki is szélesedik. Hiszen Komáromból szólunk, de témáink meghaladják a régiós határokat.

Ez is egy felhívás keringőre: várjuk a Kedves Olvasóktól, Nézőktől a lehetséges témajavaslatokat.

Hallgasd meg, mit alkottunk egy laza, „kerekasztal-beszélgetés” során, amelyben a háttérszereplők is arcot kaptak, amiben volt humorizálás és jókedv akármennyi, és ahol sikerült a komfortzónánkból mindannyiunknak kilépni. Ez a Szia Podcast, egy vidcast határok nélkül!

Podcastjeinket megtalálod az alábbi felületeken. Iratkozz fel Youtube csatornánkra – ne csak olvass, hanem hallgass, és legújabban nézz is minket! 🙂

Spotify: https://bit.ly/SpotifySziaPodcast
Apple podcast⁠: https://bit.ly/AppleSziaPodcast
Google podcast⁠: https://bit.ly/GoogleSziaPodcast