Podcast 2023. 02. 22.

Szia Podcast: Zsu és A Borozó

Charlie szimpla whiskey-t ivott, Lovasi hajnalban ment haza, a Bordó Sárkány 10 éve visszajáró vendég. Volt nem egy ebédcsata, még több szódacsata, a detox kanapé pedig állandó használatban van. S bizony volt olyan ballagási osztály, mely Borozó díszletben pompázott. Bognár Zsu mesélt a Szia Podcastben a helyről, ami nem szimpla kocsma, ide hazajárnak az emberek!

Bár Zsu kislánya születése óta már a háttérbe vonulva végzi a teendői nagy részét, a mozgatórugó viszont egyértelműen ő. A legemlékezetesebb storykról, a legnehezebb mélypontokról szól most a fáma: első kezből a tulajdonostól.

Hogy lehet, hogy pont őt nem ismerik az emberek? Miért pont itt, miért pont így alakult a kultikus hely sorsa? Mi a titka annak, hogy szeretnek náluk dolgozni az emberek? Milyen, amikor a táncházak varázsa után az Európa-udvar is megtelik élettel és egy ütemre mozog?

Úristen, köszönöm!

– nyugtázza Zsu.

Hallgasd meg legújabb podcastünket, amiben a BTK, azaz Borozó Tagsági Könyv, a Heti Hörpi , a félpénz, a szódacsata, az ebédcsata, a detoxkanapé, és a kő-papír-ollós „ki megy haza zuhanyozni” storyk is megérnek egy-egy misét.

Podcastjeinket megtalálod az alábbi felületeken, iratkozz fel:

Spotify: https://bit.ly/SpotifySziaPodcast
Apple podcast⁠: https://bit.ly/AppleSziaPodcast
Google podcast⁠: https://bit.ly/GoogleSziaPodcast