Kultúra 2024. 01. 16.

Szia Podcast magasságokról és mélységekről Köleséri Sándorral

Köleséri Sándor alacsony termetű színészt két próba közt csíptük el egy gyors interjúra. A Komáromi Jókai Színház vendégművészével többek közt az önelfogadásról is beszélgettünk. Hiszen igenis egy hendikeppet is előnyünkre lehet formálni, ha megbarátkozunk azzal, amin nem tudunk változtatni.

Sanyi humorral fűszerezve elmesélte:

  • Hogyan állt fel abból, hogy a névjegykártyáján szereplő törpe helyett egy „concentrated awesome” pólóban büszkén feszítsen?
  • Hogy is volt az, amikor a Sziget Fesztiválon Tyrion Lennisternek, azaz Peter Dinklagenek nézték?
  • Milyen volt 2004 után 2022-ben ismét belépni a komáromi színházi közösségbe?
  • Milyen helyi szórakozóhelyeken fordult meg a 20 év alatt Sanyi?
  • Van-e valami extra kapcsolódása hozzánk, külhoni magyarokhoz? Hiszen az aradi színháznál is játszott.

Láthattuk már Borbély Szandra mellett a Spirálban, a Magánnyomozók és a Bogaras szülők magyar sorozatokban, az Oltári csajokban és a Csinibabában, de még a Vajákban is. Volt svéd-német reklámfilm, samponreklám, wattenergy, expressz.hu, de már van, amire tud nemet is mondani. Élvezte a klipszerepléseket is Majka, Rúzsa Magdi, Sub Bass Monster vagy a Tankcsapda oldalán, de nem bánja, ha már ezektől is el tud határolódni.

A Trágár töredékek, avagy A nyelvén élvez a nemzet irodalmi est pajzán verseket elszavalva az idősebb generációt is meg tudják fogni? És vajon miért szakadt meg – egyelőre – a stand up-os vonal?

Podcastjeinket megtalálod az alábbi felületeken. Iratkozz fel Youtube csatornánkra – ne csak olvass, hanem hallgass, és legújabban nézz is minket! 🙂

Spotify: https://bit.ly/SpotifySziaPodcast
Apple podcast⁠: https://bit.ly/AppleSziaPodcast
Google podcast⁠: https://bit.ly/GoogleSziaPodcast