Mix Dél-komárom 2020. 07. 23.

Szombaton rendezik a 11. Strandok éjszakáját

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére július 25-én rendezik meg az idei Strandok éjszakáját, országszerte több mint 30 strandon várják az éjszakai fürdőzőket – közölte a Magyar Fürdőszövetség az MTI-vel szerdán.

A tájékoztatás szerint Zalakarostól Hajdúnánásig, Csongrádtól Komáromig sokféle programmal várják a vendégeket: élőzene, DJ-k, habparty, szaunaprogramok, fürdőmozi, lézershow, tűzzsonglőr várja a lazulni vágyókat, a mozgásra fogékonyak vízen futó versenyen, csúszdabajnokságokon, fejesugró versenyen vehetnek részt, vagy kipróbálhatják a sárkányhajózást, az aquafitness-t és a SUP-ot is. Az idei eseménysorozat még biztonságosabb fürdőzést ígér, hiszen a járványügyi helyzet miatt fokozott biztonsági előírásokkal üzemelnek a magyarországi strandfürdők – írták.

A dél-komáromi Brigetio Gyógyfürdő július 25-én, a Strandok éjszakáján zenés éjszakai fürdőzéssel vár mindenkit. A program 20.30 órától éjfélig tart. A zenét Halász Peti (DJHP) biztosítja, a belépő 1700 Ft/ fő. Az éjszakai fürdőzésre külön belépőt kell váltani, a bérletek erre a rendezvényre nem érvényesek.

(mti)