Sport 2017. 08. 16.

Táboroztak a karatékák

Az elmúlt hétvégén Dél-Komáromban tartott edzőtábort Filep Imre 7. danos mester a Tempo Karate Egyesület szervezésében. A táborban lehetőség volt hosszabban gyakorolni a sportág technikáit, elméletét, a versenyzést, valamint a küzdelmet váltott ellenfelekkel. A szakmai programok mellett persze a strandolás is belefért a közel egyhetes együttlétbe.

Valamennyi résztvevő a maga szintjének megfelelő edzésprogramban vett részt. A több mint félszáz vizsgázó sikerrel teljesítette a következő övfokozat követelményeit.

A jutalmak kiosztására, továbbá a legeredményesebb versenyzők és azok szüleinek elismerésére szintén a táborban került sor. Ebben a szezonban Köteles Ákos, Pataki Bence és Rigla Regina Amarilla nyújtottak kiemelkedőt.

Az egyesület kitüntette az előző tanév kitűnő tanulóit is, így Bán Zara Dorina, Gyurcsovics Ádám, Filep Ádám, Gulyás Ferenc, Gyönygyösi Mózes, Kocsis Dóra, Czibor Botond, Rigla Regina Amarilla, Bazsó Ákos, Óvári Anna vehetett át elismerést. Azok is oklevelet kaptak, akik javítottak tanulmányi eredményükön, így Horváth Balázs, Benkei Balázs, Malomsoki Virág, Bíró Gergő, Farkas Attila Richárd, Kovács Dániel, Óvári Ákos, Lajos Lehel és Holló Valéria.

Filep Imre elmondta, várják mindazokat, akik ki szeretnék próbálni ezt a sportágat, akik kedvet és elhivatottságot éreznek a karate iránt. Az egyesület sportolói jelenleg a Fudokan Világbajnokságra, valamint az őszi versenyszezon eseményeire készülnek.

További információ:

Filep Imre

06-20-564-41-42