Mix 2014. 11. 13.

A komáromi tanár megverte és kidobta az autóból az örömlányt, mert elégedetlen volt vele

A 33 éves komáromi tanár autósszexre vágyott. Leegyezte az üzletet, amivel azonban nem volt elégedett. A fiatal nőt ezért kidobta az autóból, megverte és a pénzt, amit eredetileg kifizetett neki, visszavette. Rablás elkövetésével vádolják.

A fiatal nő éjfél után megverten és meglopva végezte. Az autóból egy olyan férfi dobta ki, akinek nem sokkal azelőtt szexuális szolgáltatást nyújtott. „Segítségért kiabáltam, de senki nem segített,” mondja a megvert nő.

Visszakövetelte a pénzét

A megegyezés állítólag világos volt, az autóban orálisan kielégíteni a férfit tízezer forintért, ami átszámítva hozzávetőleg 30 euró. A pénzt azonban a férfi visszakövetelte a nőtől. „Azonnal akarta a pénzt. De nem adtam oda neki, mert az az enyém volt,” mondja a megvert nő.

A rúgásokat és a verést állítólag látta egy közeli panelházban élő nő, aki kihívta a rendőrséget. Míg azonban a rendőrség megérkezett, a férfi győzte az autóból kidobott nőt megverni és agyrázkódást okozott neki. Ezért a nő a pénzt, amit nem sokkal azelőtt kapott a férfitől, ugyan nem önszántából, de visszaadta.

A férfit és a nőt is a rendőrség előállította és kihallgatta. A tanár ellen, aki elégedetlenségét fizikai erővel fejezte ki, eljárás indul. „A vizsgálatot végző rendőrnő a komáromi férfit rablás elkövetésének bűntényével vádolja. Amennyiben bűnössége beigazolódik akár 3-8 éves börtönbüntetésre is elítélhetik,” tudtuk meg Bruchterová Boženától, a Nyitrai Kerületi Rendőrkapitányság szóvivőjétől.

(forrás: noviny.sk, fotó: illusztráció)