Mix 2020. 04. 30.

Tizedik születésnapját ünnepli a régió egyik legkeresettebb fotós csapata, az MJP STUDIO

Ismerjük az elhíresült mondást, miszerint jobb adni, mint kapni. Na de vajon lehet-e jobb annál, ha a pillanat örömét ajándékozhatjuk? Tudják ezt a Marek Janíček és Zuzana Makaryszynová vezette komáromi fotóstúdióban is, ahol immáron egy évtizede a legemlékezetesebb pillanatok megörökítése tölti ki a napokat.

Az egyszemélyes projekt mára nem csupán szenvedéllyé vált, de újabb tagok is csatlakoztak a csapathoz, mely fáradhatatlanul dolgozik az elégedett ügyfelekért. Hivatásuknak élnek, ami nem más, mint örökké tartó, fényképes formában megörökíteni a különleges pillanatokat.  Dél-Szlovákia egyik legkeresettebb fotóstúdiója egy pöccintéssel képes egy egyszerű család pikniket egyedi élménnyé varázsolni, a menyasszonyokat és  ünnepelteket pedig valódi hercegnőkké és sztárokká. 

A profizmus az első helyen

A fotózás terén szerzett több éves tapasztalatot a csapat a legkülönbözőbb szférákban hasznosítja, hiszen a 200 négyzetméteren elterülő, beltéri fotóstúdió mellett különböző tematikájú kültéri fotózásokat is vállalnak. A családi, páros és egyéni fotózások nemcsak, hogy továbbra is rendkívül kedveltek, de még a jelenlegi helyzetben is igénybe vehetők. A fotózás egy előzetes egyeztetés alapján történik, mely során az ügyfelek elvárásai és a fotózás helyszíne is terítékre kerül. Beltéri fotózásra a jelenleg tavaszias köntösbe öltözött stúdióban kerül sor, a higiéniai előírások teljeskörű betartása mellett. Ez utóbbi a szájmaszk viselését, az egymástól való távolság betartását, valamint a stúdió, a kellékek és a felszerelés tisztántartását egyaránt magába foglalja.  

Az esküvő, vagyis életünk egyik legemlékezetesebb napja

Habár úgy tűnik, hogy az esküvők szervezése jelenleg háttérbe szorult, az esküvői fotózások kérdése továbbra is időszerű. A csapat készen áll azon esküvői fotózások teljesítésére, melyek kedvező esetben nyár végén, vagy ősz elején már megszervezhetők lesznek.  Az MJP Studio teljes mértékben felkészült az ifjú házasok örömteli pillanatai megörökítésére, hogy aztán azok fotókönyvben, nagyformátumú nyomtatványon, vagy egyéb formában örök időkre tapintható formában is megmaradjon. A régóta várt esküvő és lakodalom szervezését sose túl korai elkezdeni, így a stúdió örömmel áll a jövőre házasodók rendelkezésére is.

A kihívásokkal való szembenézés, mint a siker alapja

A stúdió csapata nem csupán saját készségeik, de az általuk kínált szolgáltatások fejlesztésére is egyaránt nagy hangsúlyt fektet. A fényképezéssel kapcsolatos szolgáltatások mellett SelfieCam fotobox is elérhető, ami a szalagavatók és a kisebb családi rendezvényeket egyaránt extra élményekkel és szórakoztató pillanatokkal tudják színesíteni. A SelfieCam funkcióinak hála ráadásul már pár másodperccel a kép készítése után kezünkben tarthatjuk a fényképet, Wi-Fi csatlakozásnak köszönhetően pedig akár rögtön meg is oszthatjuk Facebook oldalunkon, vagy továbbküldhejtük e-mailben. A fotósarok éppen ezért céges rendezvényekre és  nyitóeseményekre is tökéletes választás, raádásként pedig a fotózáshoz használható kellékek is rendelkezésre állnak, amivel így garantált a vidámság és szórakozás.   

Tegye láthatóvá vállalkozását

Ha saját vállalkozása elindítása mellett döntött, vagy csak szeretné új köntösbe bújtatni termékeit és szolgáltatásait, az MJP STUDIO termékfotózásokat is vállal. A csomag kiválasztása és az ügyfél preferenciái alapján egyedi szögből kerülnek elkészítésre a termékek fotói, mely így tovább javítja cég láthatóságát honlapján, valamint a közösségi médiában.

Szerezzen örömet az Önhöz közel állóknak!

Különleges módon szeretne örömet szerezni szeretteinek? Lepje meg őket évforduló, születésnap vagy akár karácsony alkalmából egy évig felhasználható, 50, 100, 200 vagy 500 € értékű utalványokkal. Időpontfoglalásra az mjpstudio1@gmail.com e-mail címre küldött üzenettel, vagy a +421 907 395 665-ös telefonszámon van lehetőség. Látogasson el személyesen az MJP STUDIO-ba, a komáromi Munka utca 8 szám alá!