Mix 2018. 06. 05.

TRAGÉDIA: Kizuhant egy 6 éves gyermek a panelház hatodik emeletéről

Szörnyű tragédia történt tegnap (június 4.) az esti órákban a komáromi Klapka György utcában. Nem sokkal 7 óra után egy 6 éves kisfiú zuhant ki a hatodik emeleti ablakból. A mentők a gyors kiérkezés ellenére sem tudtak rajta segíteni, belehalt sérüléseibe. 

Az esetről egy, a nevét elhallgatni kívánó anyuka beszélt portálunknak: „Nagyjából fél 8 lehetett, amikor egyszer csak hatalmas sikításra lettünk figyelmesek. Az összes környéken játszó gyerek szétszaladt. Ahogy odanéztünk, hogy mi történt, láttuk a földön mozdulatlanul fekvő 6 éves Dávidkát. Akkor már tudtuk, hogy nagy a baj.” 

Az anyuka gyermeke szintén a baleset helyszínén volt a tragédia bekövetkezésekor. A 6 éves kisfiú valószínűleg egy bokorra esett, sajnos azonban az nem tartotta meg őt és tompítani sem tudta az ütközést.

„Jól ismerték Dávidkát, hiszen mindig fentről integetett a többi, lent játszadozó gyermeknek. Most is így volt. A balesetet valószínűleg az okozta, hogy elengedett a szúnyogháló, aminek támaszkodva integetett a kisfiú. A baleset után rögtön hívtam én is a mentőket, akkorra viszont már úton voltak. Nagyon gyorsan kiérkeztek, de sajnos ahogy azóta kiderült, már nem tudtak rajta segíteni.”

A baleset érthető módon a játszadozó gyermekeket is rendkívül megviselte: „Az eset után a gyerekem valóságos sokkos állapotba került. Egyszerűen nem tudtam megnyugtatni, kénytelen voltan orvoshoz vinni őt. A rendőrök este jöttek vissza helyszínelni.”