Város 2024. 04. 29.

Mélyen lesújtotta a komáromiakat is a fiatal lány tragikus halála

A dunamocsi Petrók Lilla, a Selye János Gimnázium 17 éves tanulója és a KFC női csapatának tagja volt. Múlt hét kedden egy mérkőzésen esett össze, majd Pozsonyban napokig küzdöttek az életéért.

Csapata és iskolája is búcsúzik a fiatal lánytól, aki minden előzmény nélkül esett össze egy mérkőzésen Dunaszerdahelyen, néhány nap elteltével pedig elhunyt egy pozsonyi kórházban.

Nový Čas szerint a fiatal lány a gimnáziumok focitornáján vett részt, amikor bekövetkezett a tragédia. Többször is megpróbálták újraéleszteni, majd kórházba szállították. Néhány nappal később viszont mégis életét vesztette.

“Drága Lili! Fájó és nehéz szívvel búcsúzunk Tőled. Emléked örökre megőrizzük, a család fájdalmában osztozunk. Érted dobban a KFC-szív ma, holnap és mindörökké! Lili 11-es mezszámát visszavonultatjuk, így a jövőben egyetlen játékos sem öltheti magára klubunk színeiben” – osztotta meg Facebook-oldalán csapata, a KFC Komárom.

VI.N osztály szerencsétlenül járt tagját a komáromi Selye János Gimnázium is gyászolja. „Mély fájdalommal tudatjuk iskolánk közösségével, hogy elhunyt Petrók Lilla, VI.N osztályos tanulónk. Ezúton fejezzük ki őszinte részvétünket a családnak, fájdalmukban osztozunk, Lilla emlékét megőrizzük.” – írták a Facebookon.

Részvétünk minden hozzátartozónak.