Régió 2018. 01. 19.

Új arculattal folytatja a Dunamente TDM

A szlovákiai, nagyrészt magyarlakta településeket és szolgáltatókat Komáromtól Párkányig összefogó turisztikai szervezet, a Dunamente-Podunajsko TDM januártól új arculattal jelenik meg a szlovákiai, a cseh és a magyar turisztikai piacon – jelent meg a turizmus.com portálon. 

A több hónapig tartó arculattervezés során különösen fontos volt a könnyen értelmezhető, egyedi logó kialakítása, amely a terület két fő piaca, a szlovák és a magyar célközönség számára is jól értelmezhető és jól reprezentálja az összefogást – ami itt nemcsak a szlovák és magyar szolgáltatók közös szolgáltatásfejlesztési és marketingtevékenységére, hanem a Duna magyarországi oldalával való turisztikai együttműködésre is utal.

Fotó: 22 Media

Az arculat színei a terület hangulatát adják vissza – a Garam menti szőlőterületek aranyló sárgáját és a meleg vizes fürdők, valamint a Duna vizének színét, amely a logót kiegészítve önálló arculati elemként jelenik meg.

A komplex arculattal a térség iránt érdeklődők elsőként az új kiadványok megjelenésekor találkozhatnak, de hamarosan a visitdanube.eu honlapon is átvezetésre kerülnek a változások, a terület magyar nyelvű közösségi média felületein pedig már az új logó fogadja az érdeklődőket.

(turizmus.com)