Sport Dél-komárom 2020. 02. 11.

Új tagokat is vár a Street Generations!

Az idei évtől már edzéseket is tart a Street Generations. A dél-komáromi népszerű és egyedülálló, zenére koreografált utcai sportműsorokat előadó csapatot az elmúlt évben is nagyon sokan látták és már egyre többen ismerik és elismerik.

A januári komáromi Sportünnepen óriási sikert arattak a néptánccal fűszerezett produkciójukkal.

Buzás Tamás a Street Generations vezetője elmondta, a jövőben is szeretnének minél több stílust, táncot belevinni az általuk képviselt extrém utcai sportba, megmutatva annak sokszínűségét.

Januártól már új tagokkal kezdték az edzéseket. Csete Dávid a Street Generations tagja kiemelte, hogy az utánpótlásra is nagy hangsúlyt fektetnek, várják azokat akik szívesen elsajátítanák az új airtrack szőnyegeken akár a népszerű parkourt és akrobatikai elemeket.

Előképzettség nem szükséges, egyénre szabottan is tudnak foglalkozni a fiatalokkal. Az edzéseket Észak-Komáromban tartják minden kedden és csütörtökön 17.00 és 19.00 óra között. További információk a csapat Facebook-oldalán

(A nyitókép a Street Generations bemutatóján készült 2017-ben, az Európai Ifjúsági Olimpia lángjának Dél-Komáromba érkezésekor)