Mix 2022. 08. 16.

Újdonság a vásárlásban: online élelmiszerbolt nyílt komáromi székhellyel

A régióban mindeddig nem tapasztalt vásárlási lehetőség jelent meg a közelmúltban. Megnyitotta online kapuit a környék első élelmiszer-webáruháza! Kényelmes vásárlás, gyors, akár aznapi szállítás és exkluzív termékekkel is rendelkező széles választék. Ezt és még többet kínál a komáromi székhellyel rendelkező Gold-shop webáruház. 

Habár az élelmiszerek online úton történő vásárlása számos európai országban, köztük néhány nagyobb szlovákiai városban is már a mindennapok része, a komáromiak számára ezidáig elérhetetlen volt. Egy maroknyi környékbeli vállalkozó azonban gondolt egy merészet és megnyitották online élelmiszerboltjukat, mely elsősorban a komáromiak és a járásbeliek számára nyújt lehetőséget az otthonról történő, kényelmes vásárlásra. 

Már jó pár évvel ezelőtt megszületett az ötlet egy online élelmiszerbolt megnyitásával kapcsolatban. Jómagam mindig is kerestem az újabbnál újabb lehetőségeket, hogy milyen irányba lehetne az újdonságok felé nyitni. Rájöttem, hogy annak ellenére, mennyi szállító cég van, élelmiszer kiszállítással nagyon kevesen foglalkoznak. Utánanéztem, más városokban hogy működnek ilyen cégek, elmerültem a dologban és végül ebből született meg a Gold-shop” – mesélt az egyik ötletgazda, Mészáros Gábor. 

A Gold-shop webáruház rengeteg embernek kínál megoldást a kényelmes vásárlásra: legyen az egy szülő, aki a munka és gyermeke óvodája, vagy iskolája mellett nehezen talál időt arra, hogy megvásárolja a mindennapokhoz szükséges élelmiszert, vagy legyen az egy idős ember, aki számára nehézséget jelent a boltba való eljutás és vásárlás. A kényelem mellett pedig még pénzt is spórolhatunk a Gold-shopon történő vásárlással: 

“Szerettünk volna praktikust megoldást kínálni mindazoknak, akiknek valamilyen okból nem, vagy csak nehezen fér bele a bevásárlás a napi teendőik közé. Nálunk ráadásul sokkal tudatosabban is tudnak vásárolni a felhasználók, hiszen csak gondoljunk bele: ha egy 10 tételt tartalmazó listával megyünk be egy szupermarketbe, 90%-ban nem csak azzal a 10 tétellel jövünk ki onnan. Azok a környékbeliek pedig, akiknek be kéne utazniuk Komáromba egy nagyobb bevásárlásért, időt, pénzt és üzemanyagot spórolnak meg, hiszen nálunk 60€ feletti megrendelés esetén ingyenes a szállítás, valamint Komárom teljes területén is ingyen kézbesítjük a rendelt dolgokat, akár az ajtóig. Emellett személyes átvételre is van lehetőség raktárunkban, a Jedlik Ányos utca 5795 szám alatt” – mesélt a Gold-shop legnagyobb előnyeiről Lehocký Milan.

A megrendelések kiszállítását a Gold-shop saját futárral és autóval végzi, melyek hűtő és fagyasztó résszel is el vannak látva. Így teljes biztossággal tudják garantálni vásárlóik számára a kiváló minőségű élelmiszereket és a pontos kézbesítést. “A frissesség és a minőség a legfontosabb alapelvünk. Hiszen mi is tudjuk, ha egyszer rossz árut kap a vásárló, többet nem fog onnan rendelni. Magabiztosak vagyunk szolgáltatásaink minőségével kapcsolatban, így a hagyományos boltokkal szemben mi garanciát is vállalunk az általunk kiszállított termékekre. Komáromban akár már 2-3 órán belül ki tudjuk szállítani a webshopon leadott rendeléseket, míg a környező falukba az este 10-ig leadott rendeléseket a következő nap kézbesítjük. Emellett a megrendelés leadása során arra is lehetőség van, hogy a vásárló kiválassza azt a napot, amikor szeretné, hogy kézbesítsük számára a megrendelt termékeket. Jelenleg még csak Komáromban és a Komáromi járásban szállítunk ki, a jövőben azonban szeretnénk kibővíteni szolgáltatásainkat az Érsekújvári, Galántai, Dunaszerdahelyi és Vágsellyei járásokra is” – mondta a kiszállítással kapcsolatban Mészáros Bálint.

A Gold-shop webáruház kínálatában nagy számban találkozhatunk a legkeresettebb és legkedveltebb árukkal, legyen szó tejtermékekről, húsokról, pékáruról, drogériáról vagy alkoholos és alkoholmentes italokról. A gyümölcsök és zöldségek kínálatát igyekeznek elsősorban a hazai termelőktől beszerezni, az időszakos akciók mellett a jövőben pedig újabb termékekkel és exkluzív áruval, többek között sütésre kész, prémium húsokkal is bővülni fog a felhozatal. 

Az indulás óta már több cég is felkereste a Gold-shop webáruház üzemeltetőit azzal a céllal, hogy alkalmazottaiknak bizonyos juttatásokat szeretnétek biztosítani. “Volt olyan cég, amelyik nagyobb tételben szeretett volna kávét vásárolni tőlünk, de már éttermek is megkerestek minket annak érdekében, hogy megkönnyítsék a számukra szükséges alapanyagok beszerzését. Részünkről pedig nyitottak vagyunk bármilyen együttműködésre, így a cégek és éttermek mellett akár iskolák, konyhák, hotelek és panziók jelentkezését is várjuk” – mondta el végezetül Mészáros Gábor. 

Látogasson el a gold-shop.sk webshopra, ha Ön számára is problémát okoz a mindennapokhoz szükséges élelmiszer megvásárlása, vagy csak szeretne időt spórolni magának! A Gold-shop egészen az ajtóig kézbesíti az Ön megrendelését!