Mix Dél-komárom 2018. 07. 03.

Újdonsült ismerősei fenyegették meg és rabolták ki otthonában

A sértett egy kocsmában ismerkedett meg két személlyel egy közös meccsnézés alkalmával. A barátkozás azonban szerencsétlen véget ért, ugyanis miután a sértett vendégül látta magánál két újdonsült ismerősét, azok kirabolták őt. A komáromi rendőrök rövid időn belül elfogták és őrizetbe vették a két gyanúsítottat – írja a police.hu.

A sértett egy mocsai kocsmában (Komárom-Esztergom megye) ismerkedett meg a 38 éves H.Imrével és a 26 éves Cs.Alexandrával vasárnap, július 1-jén. Az érintettek kapcsolata egy közös meccsnézésből indult, majd a futball mérkőzés után H. Imre felajánlotta a sértettnek, hogy hazaviszi, amit ő el is fogadott. A sértett ezt követően felinvitálta magához két új ismerősét, ahol együtt italoztak. Egy szóváltást követően azonban a gyanúsítottak megütötték a sértettet, majd a náluk lévő késsel megfenyegették őt és a nála lévő készpénz és mobiltelefon átadására szólították fel. Miután a sértett ennek eleget tett, H. Imre és Cs. Alexandra távozott a helyszínről.

A komáromi rendőrök a rendelkezésre álló személyleírás alapján rövid időn belül azonosították és másnap elfogták a 38 éves férfit és a 26 éves nőt. Ellenük felfegyverkezve elkövetett rablás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség. A Komáromi Rendőrkapitányság a két gyanúsítottat kihallgatásukat követően őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásuk indítványozására.

(police.hu, Szia Komárom)