Város 2024. 05. 14.

Újra Kockanapok – Lego építmények kiállítása Dél-Komáromban

A hétvégén, május 18-án és 19-én, azaz szombaton és vasárnap újra Dél-Komáromba, az Arany 17. Rendezvényközpontba érkezik a Kockanapok LEGO® építmények kiállítása és játszóház elnevezésű rendezvénysorozat. Ez a legnagyobb magyarországi kiállított gyűjtemény!

A legutóbbi látogatás óta eltelt időszakban több mint száz új építménnyel bővült a tárlat, így ez lesz a sorozat eddigi legnagyobb kiállítása, ahol már közel 2.000.000 kockából láthatnak a fiatalok és az idősebbek rengeteg egyedi alkotást és különleges gyári készletet.

Kicsik, nagyok, idősek, fiatalok egyaránt találhatnak kedvencet a változatos témáknak köszönhetően.
A kiállítók egyedi formában mutatnak be filmjeleneteket, videojáték-jeleneteket. A látogatók találkozhatnak Harry Pottertől a Marvel és DC világ szuperhősein keresztül a Csillagok háborúja ikonikus jelenetei mellett filmklasszikusokkal is, mint például Kevinnel a Reszkessetek betörőkből.

Gigantikus építmények tekinthetők meg a világ csodái és ismert épületei közül. Továbbá a gépeket, járműveket kedvelők is kedvükre szemezgethetnek a végeláthatatlan kollekcióban.
Megannyi mozgó építmény is kiegészíti a kiállítás színes anyagát.

Magyarországon egyedülálló kreatív foglalkoztató és játszóházban játszhatnak a Kockanapok rendezvényen résztvevők. A különböző méretű mozaiképítések mellett lehetőség nyílik egyedi tervezésű építmények összerakására is, valamint, aki útmutatás nélkül kíván építeni, a hegynyi ömlesztett kocka segítségével semmi sem szabhat határt képzeletének. A fiatalabb korosztálynak pedig játszószőnyegen, Duplo® építéssel van lehetőségük szüleikkel együtt minőségi időtöltésre.

Nyitvatartás szombaton és vasárnap 9 és 18 óra közt!

Jegyinformáció ITT!