Mix 2023. 02. 28.

Vadon Jani a komáromi Klapka Étterem Dórikájáról beszélt a népszerű rádiós műsorban

A közelmúltban a népszerű rádiós, Vadon Jani Komáromban (SK) járt, azon belül is a Klapka Étteremben. Annyira megtetszett neki az étterem és az ottani kedves kiszolgálás, hogy erről még rádióban is beszélt. Vadon Jani ugyanis Sebestyén Balázzsal és Rákóczi Ferivel Magyarország egyik leghallgatottabb reggeli műsorát vezeti, a Rádió1-ben.

Nos, Vadon Jani szuperlatívuszokban beszélt a kedves pincérnőről a Balázsék műsorban. Íme:

Ez a tüneményes pincérnő pedig nem más, mint Dórika. Aki valaha járt már a Klapka Étteremben, az tanúsíthatja: valóban nagyon kellemes, mosolygós személyiség. A tulajdonos szerint is tökéletes munkaerő:

Megkérdeztük az étterem tulajdnosát is, Spišek Ingridet is. „Most már elmondhatom: visszatérő vendégeink – felelt kérdésünkre. – Először a stábbal voltak, amikor a Várfoglaló című műsort forgatták (a sorozat 2022-ben indult Spektrum televíziós csatornán). Jani vegetáriánus, juhtúrós galuskát fogyasztott szalonna nélkül, a stáb többi tagja pedig Jókai bablevest és juhtúrós galuskát evett. Az egész társaságuk nagyon kedves, közvetlen személyiség. Megtisztelésnek érezzük, hogy jól érezték magukat nálunk.”

Vadon Jani Spišek Ingriddel a Klapka Étteremben