Régió Dél-komárom 2021. 12. 14.

Vásároljon bérletet a Brigetio Gyógyfürdőbe, ajándékozzon élményt!

December 13-tól elindult a bérletvásárlás a dél-komáromi Brigetio Gyógyfürdőben, mely a járványügyi korlátozások betartása mellett továbbra is nyitva áll a fürdőzni vágyók előtt. Karácsony közeledtével pedig újból nagy az érdeklődés az ajándékutalványok iránt.

A dél-komáromi Brigetio Gyógyfürdő a régió egyik leglátogatottabb és legkedveltebb turisztikai attrakciója és üdülőhelye. Köszönhetően a kiépített infrastruktúrájának, valamint kiváló minőségű vizének, melyet 1967-ben nyilvánítottak gyógyvízzé, ezáltal immár több, mint 50 éve szolgálja a vendégek kikapcsolódását és gyógyulását.

Az előző évekhez hasonlóan a Brigetio Gyógyfürdő idén is elindította következő évre szóló bérleteinek értékesítését. A 2022-es esztendőre érvényes bérleteket 2021. december 13-tól van lehetőség megvásárolni a Brigetio Gyógyfürdő pénztárában a nyitvatartási időben, vagyis minden nap 9 és 19 óra között. A jövő évre szóló bérletek 2022. június 30-ig érvényesek. A bérletek pontos árjegyzékét, valamint további információkat IDE kattintva találnak.   

Bár a Brigetio Gyógyfürdő ajándékutalványai iránt az egész évben nagy az érdeklődés, karácsony közeledtével valósággal megsokszorozódik a kereslet. Nem is csoda, hiszen a kikapcsolódás, a feltöltődés és az új élmények mindig kiváló ajándéknak számítanak. Az ajándékutalványok 1 000 Ft-os címletekben kaphatók és szabadon felhasználhatók a Brigetio Gyógyfürdő bármelyik szolgáltatására. Az ajándékozónak így nem kell előre eldöntenie, konkrétan mivel lepné meg szerettét, barátját vagy üzlettársát, elég, ha megvásárolja az ajándékutalványt és a jutalmazott döntheti majd el, hogy a fürdő-, szauna- vagy szállásszolgáltatásokra szeretné érvényesíteni azt. Az ajándékutalvány ezen felül a rendkívül népszerű éjszakai fürdőzésekre is beváltható. Ráadásul amiatt sem kell aggódni, ha közeleg az utalvány lejárati ideje. Ugyanis még a lejárati idő előtt lehetőség van egy másik utalványt vásárolni a hamarosan lejáró utalványból, ezzel tulajdonképpen meghosszabbítva az utalvány érvényességét. További információt az ajándékutalványokról ITT talál.

A világjárvány miatt bevezetett korlátozások betartása mellett szerencsére továbbra is látogatható a Brigetio Gyógyfürdő és élvezhető jótékony gyógyvize. A gyógyfürdő jelenleg a megszokottak alapján tart nyitva, az ünnepek alatt azonban némileg változik a nyitvatartás. A Brigetio Gyógyfürdő 2021. december 24-én és 25-én zárva tart, míg az év végi ünnepi időszakban az alábbiak szerint tart nyitva a fürdő és a szaunavilág:

  • december 26. és december 30. között – 9 és 20 óra között
  • december 31-én – 9 és 14 óra között
  • 2022. január 1. – 12 és 20 óra között

Az aktuális helyzetre való tekintettel azonban kötelező a maszkhasználat a közlekedő és a zárt közösségi terekben, vagyis többek között a pénztárban, mosdókban, recepcióknál, öltözőkben, folyosókon és pihenőtereken. A medencetér, a szauna, iroda, illetve a dolgozók saját helyiségei, ahol vendég nem tartózkodik, kivételt képeznek a kötelező maszkviselés alól. Az úszásoktatásra érkező kísérő szülők esetében viszont kötelező a maszkviselés a medencetérben is!

A Brigetio Gyógyfürdővel kapcsolatos további hírekért és újdonságokért látogasson el a dél-komáromi gyógyfürdő weboldalára, vagy kövesse Facebook oldalukat.