Kultúra 2019. 08. 20.

Nyereményjátékkal kezdődik a bérletvásár a Jókai Színházban

Sokszínű népszínházi arculatú évadot kínál közönségének a Komáromi Jókai Színház. Klasszikus vígjáték és kortárs dráma ugyanúgy színre kerül majd, mint világhírű gyermekdarab és friss zenés komédia. Nyereményjáték várja a nézőket, akik augusztus 20-ától, keddtől válthatnak bérletet a 67. évad új előadásaira. A színház a véradókat külön támogatja.

A Facebookon már megtekinthető a bérlethirdetést népszerűsítő új rövidfilm, amelynek főszereplőjét, a dunaszerdahelyi Bittera Sophie Imant az augusztus 5. és 9. között megrendezett harmadik kassai filmtáborban fedezte fel a filmet készítő Xlpixel media cég. A rövidfilm már látható a komáromi Tatra moziban, valamint az alábbiakban is:

A színház bérletvására augusztus 20. és október 11. között zajlik. A jegypénztár hétköznap 9 és 12 óra valamint 13 és 15 óra között tart nyitva. A régi bérletesek helyét is október 11-ig tartják.

Nyereményjáték várja a bérletet váltókat! A kéthetente tartandó sorsoláson értékes könyvutalványt nyerhetnek a már bérletet váltók. A bérlethirdetés végén, valamennyi bérletet váltó néző között kétszemélyes gyertyafényes vacsora és két személyre szóló wellness-belépő is kisorsolásra kerül, valamint egy szerencsés bérletes visszanyerheti a bérlet árát!

Aki a bérletvásár ideje alatt, tehát augusztus 20. és október 11. között vért ad, és ezt a bérlet vásárlásakor igazolja, külön sorsoláson vesz részt, és visszanyerheti bérlete árát.

Akik pedig augusztus 25-én, vasárnap 18:30-kor kilátogatnak a komáromi Klapka térre, személyesen is találkozhatnak a színház munkatársaival. A Lehár Nyár rendezvénysorozat záróeseménye, Bernáth Tamás színész fellépése alatt készségesen állnak az érdeklődők rendelkezésére.