Kultúra Dél-komárom 2021. 10. 07.

Véget ért a „Brigetio Comorra Élménytér-Sorozat 2021” című rendezvénysorozat

Comorra Hagyományőrző Egyesület egy nyertes pályázat jóvoltából, nyártól – ősz elejéig tartó sokszínű ingyenes programsorozattal várta az érdeklődőket. A programoknak a Brigetio Taverna adott otthont.

A helyszínen többek közt kvízjátékokkal, táncházakkal, különféle koncertekkel, tematikus kiállításokkal várták az érdeklődőket. Az aktuális járványügyi előírásoknak megfelelően az egyes alkalmakat regisztrációhoz és létszámhoz kötötték a szervezők.

– A rendezvények rendkívül szerteágazóak voltak. Szerettünk volna a hosszú kihagyás után a komáromiaknak igazi fesztiválélményt adni, ugyanakkor olyan programokat nyújtani, ahol a gyermekek és a felnőttek is megtalálják a számukra legmegfelelőbb szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget – mondta el Lampert Péter, a Comorra Hagyományőrző Egyesület elnöke.

Az említett közösségi események mellett aktuális tematikájú pszichológiai és érdekfeszítő oktató előadások is elhangzottak, valamint szabadtéri koncertekre is sor kerülhetett, ahol fellépett többek közt a 30 Y, az Esti Kornél, a Vesztegzár, az Agregátor, Dalriada és a Müller Péter Sziámi And Friends.

A szervezők bíznak benne, hogy sokaknak tudtak szép és emlékezetes pillanatokat szerezni, valamint hogy a jövőben folytathatják az aktív tevékenységet.

(komarom.hu, fotó: TJ pictures)