Kultúra 2018. 10. 09.

VIDEÓK: Rudolf Péter ismét az Ahogy esik, úgy puffan csapatával lépett közönség elé Komáromban

Október első napjaiban dupla sikert könyvelhetett el az Ahogy esik, úgy puffan című improvizációs show csapata.

Rudolf Péter már második alkalommal lépett fel a műsorban és ismét „zajos” sikert aratott teltház előtt Majorfalvi Bálint műsorvezetésével – aki egyben a feladatok kitalálója is -, Gubík Ági, Olasz István, Szabó Viktor, valamint Nagy László partnereként a RÉV-ben. Az eseményről – az esten lezajlott néhány derűs jelenetről – videófelvételt is közzétett a csoport.

Fedettpályás megfázás:

Problémás színész a forgatáson:

Részegedés a premierbulin:

Udvarlás két Hölgynek:

Superman és Pókember kocsmázik:

Top shop (rendszàmtàbla): 

 

Két nappal később Csehországba kirándult a műsor, a helyszín ezúttal Brünn volt. Itt Jókai  Ági, Laboda Róbert, Téglás Márton és Nagy László léptek színpadra Majorfalvi Bálint vezetésével, feladványaival. Az eseményre a „Kafedik” (Kazinczy Ferenc Diákklub) szervezésében került sor. A többnyire egyetemistákból álló közönség felhőtlenül szórakozott a lendületes, több, mint egy órán át tartó improvizációs show-n.

Az Ahogy esik, úgy puffan Brünnben (Fotó: Jókai Ági Facebook oldal)

 Az Ahogy esik, úgy puffan csapata továbbiakban is igyekszik eleget tenni a meghívásoknak különböző formációkban, szereposztásban, hiszen a műsor frissentartásának egyik titka a több alkalommal változó kreatív szereplőgárda. A csoport Facebook oldala továbbra is él, ahol az érdeklődők elsőkézből értesülhetnek az aktuális fellépésekről. Emellett a csapat Youtube csatornáján egyre több videó őrzi a vidám esték hangulatát.

(Szöveg és fotók: az Ahogy esik, úgy puffan csapata)