Mix 2017. 05. 26.

Világszínvonal és exkluzivitás- Elrow Színpad a SOUND-on!

Ibiza, Madrid, London, Amsterdam és a földkerekség legnagyobb fesztiváljai, így például a Tomorrowland, és legismertebb klubjai után végre Magyarországra, pontosabban a Balaton Soundra is ellátogat a világ egyik legismertebb partisorozata, az Elrow. A világ egyik legkeresettebb partisorozata, ami a Soundon a vízen és a vízparton is egy egyedi helyszínnel várja a nagyérdeműt, napi két turnusban, a Nagyszínpad programja előtt és után. Te már váltottál jegyet?

A karneváli hangulatú parti a legjobb elektronikus zenéknek és a hihetetlen elképzeléseknek, az őrületes performanszoknak és az izgalmas, szokatlan keveréke.

Az Elrow a Balaton Soundon egy önálló helyszínnel, egy vízre épült stégen, illetve a vízparton kialakított helyszínen – szemben a nagyszínpaddal – naponta kétszer jelentkezik. Déltől startol, a nagyszínpad zárásakor pedig indul az “éjszakai kiadás”, amely a nagyszínpadi programok afterpartijaként, hajnalig szórakoztatják a fanokat. A köztes időszakban koktélbár, kényelmes boxok, és napágyak szolgálják ki azokat, akik erről az exkluzív, vízre épült stégről szeretnék végignézni a nagyszínpadon fellépő világsztárokat.

A fellépők: Henry Saiz, akinek munkásságában egyszerre keveredik az elektronikus zenék iránti szeretet és az egyéb művészetek iránti rajongás. Jön honfitársa is, Edu Imbernon, aki egyszerre dalszerző, producer, DJ és kiadótulajdonos is, ez a sokszínűség jelenik meg az elektró-indie-house zenéiben is. Lengyelországból érkezik Catz ’N Dogz duó is, a német Anja Schneider neve pedig régóta ismerős lehet, hiszen rendkívül sokoldalú DJ. A Nagyszínpad programjai után Bastian BuxDe La SwingEddy MMario Biani és Toni Varga is itt lesznek.

Elrow BS promo: https://youtu.be/mr7eQl3n5Mc
Henry Saiz https://www.youtube.com/watch?v=e1kSPjLY9uk
Edu Imbernon https://www.youtube.com/watch?v=NdWerQ2JngI
Catz’Dogs https://www.youtube.com/watch?v=v2CVOK-TZzg
Anja Schneider https://www.youtube.com/watch?v=VGJqjy4Ljrg

Szólj hozzá!