Kultúra Dél-komárom 2022. 06. 17.

Zenés vígjátékkal kezdi a nyarat a Lovas Színház

A dél-komáromi társulat jövő héten pénteken és szombaton azaz június 24-25-én 19.00 órától mutatja be a Lóvá tett lovasok című darabot.

A mű 2019 egyik legsikeresebb darabja premier előadása volt, ahol a nézők a hasukat fogták a sok nevetéstől.

Egy ma játszódó történet sok humorral, garantált nevetéssel, tanulságos végkifejlettel, megtörtént események alapján.

Gázsi az öreg lókupec kiszabadul a börtönből, hazaérve nagy meglepetéssel és mulatsággal vár rá a családja. Elhatározza, hogy jó útra tér és felhagy a bűnöző életmódjával, fiának és lányának is jó példát fog mutatni a jövőben, de már az első pillanatban is meginog, amikor kiderül, hogy megdöglött az a ló amire a börtönben cellatársa rokonaitól nagy előleget kapott a családja. Még csak tetézi a bajt, hogy fia Rómeó és barátja Merkució nem akarnak felhagyni a lókupecséggel, hanem modernizálni akarják a szakmát, úgy Olasz módra.

Ezután már csak hab a tortán, hogy a család akarata ellenére, lánya Jenifer, aki már gimnáziumba jár tovább akar tanulni és még egy lovas iskolába is beiratkozott. Itt ismerkedik meg egy fiatalemberrel, akitől rövidesen áldott állapotba kerül és feleségül akar menni hozzá. Az igazi probléma amikor kiderül a fiatalember foglakozása. Na innen nincs megállás a nevetésben.
Nem érdemes kihagyni!

Természetesen a darabban sok ló és speciális lovas jelenetek is láthatók, hiszen ez a Magyar Lovas Színház Komárom!

További információ és jegyrendelés ITT és ITT!

Márkos Attila társulata július 30-án 19.00 órától Nyári lovas gálával, szeptember 24-én Operett gálával, október 14-15-én a Háry János című darabbal, míg december 3–án Mikulás gálával várja a nagyérdeműt!