Sport 2017. 06. 05.

30 év felett nyerte meg a Miss Bikini Fitness – szlovák bajnokságot Rajtár Deák Márta

A komáromi Rajtár Deák Márta két bikini kategóriában is elnyerte a legszebb testért járó kupát a szombaton (június 3-án) megrendezett szlovák fitness versenyen.  Az ICN Slovakia Cup-ot Bánban (Bánovce nad Bebravou) rendezték meg, ahol Márti a 30 év feletti Bikini Fitness és Open Bikini Fitness kategóriát is megnyerte!

„Ez hatalmas öröm a számomra, egyáltalán nem számítottam rá. Főleg, hogy az Open Bikini kategóriában együtt voltam a többi fiatal lánnyal! Jó érzés, hogy 31 évesen, 3 éves kislány anyukájaként fel tudom venni a versenyt nálam sokkal fiatalabb lányokkal.”

Márti egyébként 2007 óta versenyez, leszámítva két év pihenőt, és ez az eddigi legszebb eredménye. Volt már harmadik szlovák és cseh bajnokságokon Fitness Modell kategóriában harmadik, világbajnokságon negyedik, kapott már Európa bajnokságon legjobb női fenék különdíjat.

Tavaly egy versenyen nem sikerült bejutnia a legszebb hat lány közé, akkor majdnem feladta. „Aztán megláttam, nálunk is lesz már külön 30 év felettieknek külön kategória. Így talán igazságosabb, és könnyebb minket összehasonlítani. Ez ösztönzött arra hogy felkészüljek erre a versenyre és úgy voltam vele hogy ha egyébként is edzek, akkor miért ne próbáltassam meg magam?”

A frissensült bikini fitness bajnok ugyanis egyébként is ezzel foglalkozik: gyógytornász és személyi edző. .

„Most egy kicsit lazítok aztán készülök az őszi versenyekre – mondja. – Nagy köszönet először is a családomnak, Édesapámnak aki elindított és segített ebben a sportban, Édesanyámnak aki annak idején külön főzött nekem. Továbbá nyilván férjemnek, kislányomnak aki nagyon sok erőt adott nekem. És a felkészülésemhez nyújtott segítséget az Olymp Center- nek és mindenkinek, aki valamilyen formában hozzájárult ezekhez az eredményekhez!”

Egy korábbi versenyen