Mix 2023. 12. 08.

5+1 komáromi ajándéktipp karácsonyra!

Az ideális karácsonyi ajándékot keresi szeretteinek, barátjának, esetleg kollégájának, mely nem csupán kellemes időtöltéssel szolgál számukra, de ráadásul városunkban, Komáromban biztosít kikapcsolódást? Van pár ötletünk!

1. Szauna a Holt-Vág partján

A Holt-Vágon található szauna a Csónakkölcsönző részét képezi. Egyedi szaunaélmény a természetben, panorámás kilátással a vízre, mely páratlan a környéken. A szaunázás varázsa ezáltal kellemes környezetben élhető át egyedül, vagy családtagok, esetleg barátok társaságában. A foglalással kapcsolatos további információk ITT találhatók. 

2. Bérlet a Komáromi Termálfürdőbe 

A termálvíz és a pihenés szerelmeseinek ideális ajándék lehet a Komáromi Termálfürdőbe szóló bérlet. A termálvízben található ásványi anyagok kedvező hatással vannak az ízületi, reumatikus és nőgyógyászati betegségekre. A 15 belépőre szóló bérlet a termálfürdő irodájában vásárolható meg. További információkért látogasson el a www.thermalkn.sk weboldalra.

3. Ajándékutalvány a Komáromi Erőd szabadulószobájába

Ha egy olyan izgalmas ajándékot keres, amely szórakozást és kalandot is kínál, a Komáromi Erődben található escape room a megfelelő választás! Ez az adrenalindús élmény tökéletes ajándék olyan társaságoknak vagy családtagoknak, akik szeretik a kihívásokat és a szórakozást. Sikerül vajon elmenekülni egy középkori boszorkányokkal teli helyiségből?

4. Belépőjegy a jégkorcsolya pályára

A korcsolyázás remek téli szórakozás minden korosztály számára. A komáromi jégkorcsolya pályára szóló jegyek kiváló ajándéknak számítanak, hiszen aktív pihenést és szórakozást kínálnak. A 10 belépésre feljogosító bérletek gyerekek és felnőttek téli napjait is egyaránt feldobják, és tökéletes ajándékká válnak a fa alatt!

5. Kulturális eseményre szóló jegyek – Egressy Béni Városi Művelődési Központ 

A VMK a komáromi kulturális élet szíve. Különböző eseményekre, koncertekre, színházi előadásokra szóló belépőjegyek is vásárolhatók, melyek minden kultúraszerető ember számára valódi értékkel szolgálnak. A teljes program, valamint a decemberre és az új év első hónapjaira tervezett előadásokra szóló jegyek ITT találhatók, a kínálatban magyar és szlovák nyelvű előadások is szerepelnek.

+1 Dunamente Ízei ajándékcsomag

A helyi termékek széles kínálatának és végtelen kombinációjának hála egyedülálló gasztronómiai élményt ajándékozhatunk szeretteinknek. A regionális termékek között mézeket, kézműves csokoládékat, chilli szószokat, bio gyümölcsbort, fűszereket, lekvárokat és teákat is találhatunk. 

A Dunamente Ízei ajándékcsomag megvásárolható vagy megrendelhető a Klapka téren található Komáromi Információs Központban (KIK). További információért hívja a +421948830202-es telefonszámot, vagy írjon a dunamentetdm@gmail.com e-mail címre. 

A fenti ajándéktippek nem csupán örömet szereznek szerettei számára, de Komárom fejlődésében is szerepet vállalnak. A helyi jelentőséggel rendelkező ajándékokkal nem csupán törődését fejezheti ki, de városunk növekedését is elősegítheti.