Mix 2019. 10. 29.

A Beauty Time tetőtől talpig gondoskodik a nők szépségéről

Olyan szépségszalont keres, ahol egy helyen talál meg minden szépségápolási szolgáltatást? Ha pedig már döntött a manikűr, pedikűr és kozmetikai kezelések között, a szolgáltatások széles választékából garantáltan megtalálja az Önnek megfelelőt. Engedje, hogy a Garra Rufa halak kényesztessék, míg egy tapasztalt kozmetikus az arcával foglalkozik.

Komárom szívében, az Európa udvarban nyitotta meg kapuit a város legújabb, regionális szinten is egyedülálló kozmetikai szalonja, ahol egy helyen található meg valamennyi szépségápolási szolgáltatás. Itt tetőtől talpig a szépséggel foglalkoznak. A szalon ráadásul a különböző életkorú és bőrtípusú vendégeknek egyaránt széles választékban kínál szolgáltatásokat. 

A Beauty Time szalonjában az olyan klasszikus kezelések, mint a bőr mélytisztítása, az ultrahangos vagy nyirok-vízelvezető masszázs, a gyantázás és a műszempilla felrakás is megtalálhatók. Emellett azok is tökéletes helyen járnak, akik HyaluronPen-es ránc- vagy ajakfeltöltést, esetleg PlazmaPen-es ránceltávolítást keresnek, vagy egyszerűen csak a megfelelő kezelési folyamatot szeretnék biztosítani bőrüknek, mondjuk mezoterápiával vagy foton arcmaszkkal.

Modern kozmetikai szalonként a Beauty Time valódi újdonságokat is kínál a kozmetika területén. Ilyen például a szemöldök laminálása, ami az engedetlen, görbe szemöldök kiegyenesítésében nyújt segítséget. Így elérve a szemöldök tökéletes formáját.

Ami pedig nem csak a szalon, de az egész város valódi különlegessége, a Garra Rufa halak által végzett halpedikűr. A halak érintése kellemes és megnyugtató, hiszen nincsenek fogaik. A kezelés teljesen fájdalommentes, így a fiatalabb vendégek is bátran igénybe vehetik a szolgáltatást. 

Esküvőre, szalagavatóra vagy diplomaosztóra készül? A szalon mindennapjaihoz tartoznak a manikűr és sminkelési szolgáltatások, aminek köszönhetően egy helyen talál mindent, ami a nagy naphoz szükséges.

Minden nő tudja, hogy a szépség megőrzése a szabadidő hiánya miatt olykor nagyon nehéz feladat. A Beauty Time éppen ezért igyekszik megfelelni azoknak a vendégeknek is, akik a szűkös időbeosztás miatt egyszerre több kezelésen szeretnének részt venni. Ennek az ötletnek az eredményeként született meg a megoldás, miszerint vendégeink úgy élvezhetik a pihentető arcmasszázst, hogy közben manikűrjével vagy pedikűrjével is foglalkoznak.

A különböző alkalmak és akciók csakugyan nagy örömmel és várakozással tölthetik el a vendégeket. Valamennyi újdonság a Beauty Time KN Facebook oldalon, vagy a hasonló nevű Instagram fiókon követhető. Időpontfoglalásra szintén a közösségi oldalakon keresztül, esetleg a +421 948 211 405-ös telefonszámon, vagy személyesen, az komáromi Európa udvar 24 szám alatt van lehetőség.