Mix 2019. 11. 21.

A komáromi Beauty Time-ban az új BB Glowskin technikával gondoskodnak a bőr tisztaságáról

Hosszantartó megoldást keres bőrének tisztántartására, vagy a pattanások és bőrhibák csökkentésére? Az újonnan nyílt Beauty Time szépségsalon modern és innovatív megoldásokat kínál a különböző bőrtípusú vendégek számára is. Próbálja ki Szlovákiában az elsők között a vadiúj BB Glowskin technológiát!

Az, hogy ez az újonnan nyílt szépségszalon a szolgáltatások rendkívül széles választékát kínálja, már az első naptól világos. Az olyan klasszikus kezelések, mint például a bőr mélytisztítása, az ultrahangos vagy nyirok-vízelvezető masszázs, a gyantázás, a műszempilla felrakás, valamint a ránc- és ajakfeltöltés mellé most egy valódi újdonság is társult, melyet ráadásul a szalon Szlovákiában elsőként kínál.

Az országszerte is újdonságnak számító BB Glowskin összetételének és hatásainak köszönhetően a hagyományos BB és CC krémek előnyeit képes 9 hónapig fenntartani. A pozitív hatások között említhető az egyenetlen bőrtónus kezelése, a pigmentfoltok halványítása, a pórusok összeszűkítése, a bőr hidratációja, az UV sugárzás elleni védelem, valamint a szarkalábak és a szem alatti karikák csökkentése. Továbbá fontos megemlíteni, hogy a kezelés során használt termékek nem tartalmaznak parabéneket, benzofenonokat és mesterséges színezőanyagokat, emellett állati és ásványi olajoktól is mentesek. Helyette természetes eredetű olajokat használ, mely gyengéd a bőrhöz.

A pozitív hatásoknak köszönhetően a kezelés a különböző életkorú és bőrtípusú vendégeknek is ugyanúgy ajánlott.  A fiatalabb bőr esetében a pattanások csökkentésében, míg az érettebb bőr esetében a szarkalábak eltüntetésében segít. Habár a pozitív hatások már az első kezelés után észrevehetőek, az akár 10 hónapig tartó változásért ajánlott 3-4 kezelést abszolválni, 10-14 napos különbségekkel. A kezelés fájdalommentes, bőrirritációt nem okoz, a terápiát követő 12 órában azonban ajánlatos kerülni a bőr szennyeződését, a túlzott izzadást és a vízzel való érintkezést. Fontos, hogy a teljes kezelés alatt vagy kerüljék a közvetlen napfényt, vagy magas fényvédő faktorszámú krémmel védjék bőrüket.

A BB Glowskin mellett a téli hónapokban különböző alkalmak és akciók is várják a vendégeket a Beauty Time-ban. A szalagavató időszakában olyan kezelések is igénybe vehetők kedvező árakon, mint a bőr mélytisztítása, a sminkelés, a zselés műköröm vagy gél lakk. További újdonságokért érdemes ellátogatni a Beauty Time KN Facebook oldalára, vagy a hasonló nevű Instagram fiókjára. Időpontfoglalásra szintén a közösségi oldalakon keresztül, esetleg a +421 948 211 405-ös telefonszámon, vagy személyesen, a komáromi Európa udvar 24 szám alatt van lehetőség.