Sport Dél-komárom 2023. 06. 06.

A dél-komáromi kézisek lenyűgöző sikerrel zárták a szezont!

A sportolókat június 2-án a városi sportcsarnokban köszöntötte dr. Molnár Attila polgármester, Horváth Gyula egykori sporttanácsnok, valamint Rózsa László, a Veszprém Vármegyei Kézilabdaszövetség és Péntek Anett, a Komárom-Esztergom Vármegyei Kézilabdaszövetség képviselője.

Becker Balázs, a KVSE elnöke kiemelte, hogy az elmúlt szezonban négy csapatuk érmet szerzett a fordulók végén, de az érem nélküli csapatok is fantasztikus eredményeket értek el. Az utánpótlás női csapat ezüstérmet, a serdülő csapat pedig bronzérmet szerzett. Az NB I/B másodosztályú csapatuk a negyedik helyen végzett, ami történelmi jelentőségű a komáromi kézilabdasport számára.

A férfi csapatuk az NB II Észak-Nyugati Csoportjában ezüstérmes lett, míg a felnőtt megyei csapatuk a dobogó legfelső fokára állhatott!

Az éremátadó után a kitüntetettek folytatták az ünneplést a Czibor Zoltán Városi Sporttelepen, majd a nyári pihenő után augusztusban elkezdik a felkészülést a következő szezonra. Reméljük, hogy hasonlóan szép sikerek várnak rájuk a következő idényben!