Sport Dél-komárom 2021. 06. 04.

Bajnok lett a dél-komáromi kézicsapat!

Az utolsó mérkőzésen bajnokhoz méltó győzelem született. A város férfi felnőtt kézilabdacsapata a Várpalotai BSK felett, 30:22 győzelmet aratott – írja a komarom.hu.

Nagy Péter edző a mérkőzést követően hangsúlyozta, igen nehéz, küzdelmes két év áll a fiúk mögött. (Dél-)Komárom minden segítséget és támogatást megadott, így a siker nem maradhatott el.

Becker Balázs a KVSE elnöke kiemelte: köszönet Komáromnak, a városvezetésnek, hogy biztos hátteret nyújtott a kézilabdának. Óriási büszkeség és történelmi pillanat ez!

A Magyar Kézilabda Szövetség versenyrendszerében a Győr-Moson-Sopron Megyei Kézilabda Szövetség által szervezett NB II. férfi felnőtt Észak-nyugat csoport 2020-2021. évi bajnokságban a Komárom VSE csapata I. helyezést ért el. Az érmeket és a kupát, dr. Szalai István versenyigazgató és Auer Károly elnök adta át nemrég a Városi Sportcsarnokban.

A (Dél-)Komárom VSE bajnokcsapata: Eichkern, Kisék M. – Farkas B. 3, Szakács T. 1, Oross 6, Pekár 1, Kisék B. 8, Szakács P. 1, Harsányi 2 (1), Jaczkó, Fekete 1, Szerencsés, Hollós , Mizser 1, Schneider 5, Farkas Á. 1