Sport Dél-komárom 2022. 06. 10.

Sportsikerektől hangos Dél-Komárom!

Az utóbbi pár napban számos remek eredményt hoztak a hazai csapatok, úgy a kézilabda, mint a kosár és a labdarúgás területén is. Kezdjük a kézivel…

A női serdülő kézilabdacsapat aranyéremmel, a férfi ifjúsági csapat pedig ezüstéremmel zárta a bajnokságot. A díjakat az elmúlt hétvégén adta át a Városi Sportcsarnokban dr. Molnár Attila polgármester és Vajda Bence önkormányzati képviselő valamint a bajnokságot szervező Veszprém Megyei Kézilabda Szövetség képviseletében, Öcsi Tamás. Szintén ezen az alkalmon köszönt el a pályafutását Dél-Komáromban befejező és utolsó mérkőzését játszó korábbi 179-szeres válogatott – Harsányi Gergely is.

Szintén pár nappal ezelőtt robbant a hír, hogy nagy meglepetésre a dél-komáromi KVSE-Kémények nyerte a megyei kosárlabda bajnokságot, ahol a döntőben remek játékkal az Esztergom Eagles csapatát sikerült legyőzni 54-88-ra. A bronzérmet az MVM-OSE Titánok vihette haza.

Eredményes szezont zárt a Koppánymonostori SE valamennyi korosztálya is. Az felnőtt férfi labdarúgó csapat az idei esztendőben a megyei bajnokság dobogójának, második, ezüstöt érő helyére állhatott fel. Az ünnepélyes éremátadót május végén tartották a Berecz Dezső Sporttelepen.

Gratulálunk a csapatoknak!