Mix Dél-komárom 2019. 08. 21.

A fürdőben (is) ünnepelt a Forrás Rádió

Tinédzser korba ért, így fennállásának tizedik évfordulóját ünnepli Komárom-Esztergom megye leghallgatottabb adója, a Forrás Rádió. A jubileumi alkalomból több helyszínről is bejelentkeztek, többek közt a dél-komáromi Brigetio Gyógyfürdőből is, ahol az adás napján közel 3000 vendég fürdőzött épp.

A számos ügyességi játékkal, vízipisztolyos célba lövéssel, vagy épp palacsintaevő versennyel tarkított kitelepülést dr. Molnár Attila dél-komáromi városvezető is meglátogatta, aki a tavalyi esztendő országtortájával, a Jánoska Cukrászda mesterének, Sztaracsek Ádámnak a művével, a Komáromi kisleány elnevezésű édességgel kíván nagyon boldog születésnapot és további sok sikert és együtt töltött évet a Forrás csapatának.

A tatabányai székhelyű Forrás Rádió hullámain 2009 óta sugározza a legfrissebb híreket és a legjobb zenéket a Tatabánya FM 97,8 MHz-es, a Komárom 90,5 MHz-es és az Esztergom 98,1 MHz-es frekvenciákon. 

Műsoraikban a legjelentősebb országos hírek mellett komoly hangsúlyt fektetnek a helyi információkra, a fontos, sokakat érintő eseményekről és rendezvényekről szóló tudósításokra. Megjelenési lehetőséget biztosítanak a környékbeli tehetségeknek, fiataloknak, műsoraikban művészeket, sportolókat, helyi szakembereket szólaltatnak meg, beszámolnak eredményeikről. 

Munkatársainkat a legfelkészültebb szakemberekből válogatják ki, a kezdeti 5 fős stáb mára meghaladja a 20-as létszámot. Törekvéseik egyik legfőbb és egyben legszebb elismerése volt a Komárom-Esztergom Megyei Príma Díj, amelyet Molnár József ügyvezető 2013. október 31-én vehetett át Demján Sándortól, a VOSZ elnökétől.