Mix Dél-komárom 2022. 05. 25.

A hétvégén gyereknap a Brigetio Gyógyfürdőben (is)!

Azért „is”, mert mint ahogy arról már korábban is beszámoltunk, május 28-án szombaton egész nap, pontosabban 10 és 18 óra között a legkisebbeké lesz a Csillagerőd.

A vidám programsorozatra bemutatókkal érkeznek a tűzoltók, rendőrök, mentősök, készülnek a gyerekeknek. Érkeznek a tűzoltók, rendőrök, mentősök és a katonák, lesz akadályverseny, valamint detektoros fémkeresés is, sőt bohócműsor és bűvészelőadás is. A kavalkádban csillámtetkó, arcfestés, kézműveskedés is szerepel, a babákat kerekítő várja.

A Jókai Mór Városi Könyvtár baba olvasó sarokkal, a Komáromi Klapka György Múzeum múzeumpedagógiai előadásokkal készül. További foglalkozásokkal vár a Komáromi Erődök Barátainak Egyesület, a DIVISZ , a Komáromi Nyugdíjas Egyesület és a helyi Nőklub.

A színpadon 11 órától a Lovagi Hétpróba című mesejáték kezdődik, míg 15.00 órától Szalóki Ági koncertezik a Csillagerőd udvarán. A Kemence Bábcsoport szintén ezen a napon tartja találkozóját, melynek keretében a Bábuci Bábszínház is műsort ad, 13.30-tól.

A napot gyerekdiszkó zárja.

De vissza a gyógyfürdőbe. Radics Török Tímea ügyvezető elmondta, vasárnap, azaz május 29-én gyermeknapi programokkal várják a kicsiket és nagyokat. 14 órától búvárkodás, kézműveskedés kezdődik. 17 órától pedig Az állatok nyelvén tudó juhász című mesejátékot tekinthetik meg a legkisebbek.

A fürdő gyereknapi kedvezménnyel is várja a családokat, így 14 éves korig ingyenes a belépés a fürdő strandjára, a gyermekkel érkező felnőtt vendégek pedig 50%-os kedvezményt kapnak a teljesárú felnőtt belépő árából.