Kultúra Dél-komárom 2022. 07. 12.

A HÉTVÉGÉN: Liget est – zenés nyári kavalkád

Most szombaton, azaz július 16-án elsősorban a fiatalokat várják a dél-komáromi Jókai ligetbe, ahol 17 órától kezdődik a buli!

Somogyiné Szili Nóra, a Monostori erőd kulturális és turisztikai igazgatójától megtudtuk, hogy a covid után elsőként most debütáló új helyszínen a 2011-ben alakult AK-26 hiphopcsapat mellett a karrierjét a Fekete Angyalokban rapperként indító, majd a G-Point nevű csapatban folytató, Emilióval is együtt dolgozó, a Megasztár ötödik szériájában a Street nevű formációval szereplő Kunu Márió lép fel.

Őket követi Burai Krisztián énekes, dalszerző, zenei producer aki nemcsak, hogy számos dalt írt, illetve remixet készített Király Viktornak és ikertestvérének, de olyan előadók dalainál működött már közre zenei producerként, mint Opitz Barbi, Dér Heni, Patai Anna, Fehér Zoli, VV Béci, Lil C vagy éppen Lakatos Yvett. Országos hírnévre előbb a Megasztár majd a Voice versenyzőjeként tett szert.

A fellépők sorát végül az Abba Tribute Band zárja, akik hamisítatlan hetvenes-nyolcvanas diszkóval fokozzák majd a hangulatot éjszakába nyúlóan!

A rendezvény ingyenes!