Mix 2021. 01. 27.

A komáromi 3D nyomtatók meghódítják Szlovákiát – már a gyerekszobákat és irodákat is ellepik

Egyedi fényképkeretek, szobrok, kulcstartók, vagy akár építészeti makettek. Sok más mellett ezek előállítására is van lehetőség otthonunk kényelméből. Nem kell hozzá más, csupán egy nyomtató és pár egyszerű beállítás. A 3D technológiának köszönhetően valamennyi elképzelésünk kézzel fogható formát ölthet. A családi vállalkozásként indult komáromi iFox s.r.o. ezt hozta el a szlovák piacra. Minőségi berendezéseik nem csupán profiknak, de kezdők számára is könnyen használhatók.

A komáromi iFox merészet húzott a 3D nyomtatók világában azzal, hogy az egyik legolcsóbb, és ezáltal leginkább elérhető márkát hozta be Szlovákiába. Az EasyThreed 3D nyomtatók nem csupán haladók és profik, de kezdők, gyermekek és fiatalkorúak számára is kínál berendezéseket. Az iFox egyik tulajdonosa, Roland elmondása alapján ezen nyomtatók kezelése igazán pofonegyszerű, aminek köszönhetően rövid idő alatt hatalmas népszerűségre tudtak szert tenni és nem csupán a gyerekszobákba, de kisebb cégek irodáiba is eljutottak.

Miután viszont a 3D nyomtatók világa folyamatosan változik és állandó újdonságokat rejt magában, Roland az igényesebb ügyfelek számára is megfelelő megoldást szeretett volna kínálni. Az iFox kínálatát éppen ezért olyan professzionális nyomtatókkal is bővítették, melyek akár mérnökök, földmérők, sőt, autószerelők számára is értékes segítség lehet. „Felvettük a kapcsolatot olyan cégekkel, akik professzionális modelleket gyártanak. Ez annyit jelent, hogy ezek a berendezések nagyobb munkafelületet, gyorsabb nyomtatást és szélesebb anyagválasztékot biztosítanak a nyomtatásnál. Miután pedig egyenesen a gyártótól szerezzük be ezeket a modelleket, a legkedvezőbb áron tudjuk vásárlóinknak biztosítani ezeket a nyomtatókat. Január 1-től pedig immáron nem csupán a szlovák és a cseh, de a magyar piacon is megtalálhatóak vagyunk“ – tette hozzá Roland. A legalacsonyabb ár mellett a komáromi cég kivétel nélkül magas minőségű nyomtatókat kínál. Az iFox ugyanis csupán ellenőrzött gyártókkal működik együtt, melyek nyomtatóit még a kínálatba vétel előtt alávetik különböző teszteknek. A megbízható és kedvező árú szállítási lehetőségek az iFox-nál szintén magától értetődőnek számítanak. 

Annak ellenére, hogy a komáromi cég a professzionális JGmaker és 3Diggers nyomtatókkal elsősorban az igényesebb vásárlókat szeretné megszólítani, Roland nem feledkezik meg a szívéhez legközelebb álló korosztályról sem. „2020 decemberében úgy döntöttünk, hogy szeretnénk támogatni az általános iskolákat ezekben a koronavírus-járvánnyal sújtott időkben. Ezért megajándékoztuk őket 3D-nyomtatókkal, hogy a gyerekek ebben a számukra is nehéz időben ilyen módon is fejleszteni tudják kreativitásukat, miközben tanulnak és szórakoznak is.“

A nyomtatók megvásárlásával kapcsolatban örömmel ad tanácsot az iFox csapata, sőt, a terméktámogatással kapcsolatos szolgáltatásukat még a vásárlást követő egy évben is igénybe vehetik a friss 3D nyomtató tulajdonosok. A javításra és a további tartozékok vásárlására szintén lehetőség van a komáromi iFox-nál. „A nyomtatókat használatra készen bocsátjuk a vásárló rendelkezésére, néhány hasznos videó társaságában.“

De mi van akkor, ha valaki egyedi ajándékkal szeretné meglepni ismerősét, azonban nem szeretne egy komplett nyomtatót vásárolni? Az iFox vállalja különböző ajándéktárgyak megrendelés alapján történő legyártását is, legyen szó akár születésnapi, névnapi, vagy Valentin napi meglepetésekről.

Az iFox s.r.o. új, Őrsújfalun (Podzáhradná 36) található székhelyének köszönhetően egy kiállítóteremmel is áll jelenlegi és jövőbeni ügyfelei rendelkezésére, ahol a 3D-nyomtatók nem csupán megtekinthetők, de ki is próbálhatók. További információért érdemes ellátogatni a www.ifox.sk-ra, a cég Facebook oldalára, vagy érdeklődni e-mailben (info@ifox.sk), esetleg telefonon (+421 901 770 809).

(PR)