Kultúra 2018. 04. 04.

A Lake Up fizet neked, míg te bulizol

Ingyenes VIP jegyek, videókban és közösségi oldalakon való szereplés, promo cuccok, valamint egy 100 € értékű feszt-kredit. Mindezekkel gazdagodhatnak azok a szerencsések, akik egy castingot követően a Lake Up nagyköveteivé válnak. 

A közelmúltban, ahogy portálunk is megírta, a szervezők nyilvánosságra hozták az idei Lake Up teljes line up-ját. A fellépők között a legkülönbözőbb zenei stílusok egyaránt képviseltetik magukat, aminek köszönhetően valószínűleg mindenki megtalálja majd a stílusához leginkább passzoló előadót és bandát. Komárom legnagyobb nyári buliján többek között fellép majd Kis Grófó, Pápai Joci, a Bëlga, Children of Distance, az Animal Cannibals és a Desmod is. Az előadók neve mellett azonban további újdonságokat is kiszivárogtattak a szervezők. Az eddig megszokott 2 nap helyett a fesztivál az idei évben már 3 nap és 3 éjszaka várja a bulizni vágyókat, ezen felül pedig idén első alkalommal lehetőség nyílik sátrazni is a Lake Up területén, míg a kajapass pedig a korgó gyomrokra nyújthat majd gyógyírt.

fotó: lakeup.sk

A napokban viszont egy újabb bejelentéssel és váratlan újítással rukkolt elő a Lake Up szervezőbrigádja. Négy személy előtt ugyanis lehetőség nyílik, hogy a Lake Up nagyköveteiként, ingyen bulizhassák végig a háromnapos fesztivált.

A Lake Up Facebook oldalán közzétett felhívás alapján várják mindazok jelentkezését, akik elég talpraesettek, elszántak, csinosak, viccesek és nem utolsó sorban imádják a Lake Up hangulatot. A jelentkezők közül összesen 4 személy kerül majd kiválasztásra (2 hölgy és 2 úr), akik majd egy 4 hónapon át tartó média kampány főszereplői lesznek. A nagykövetek reklámfotókon és videókban egyaránt feltűnnek majd, a legnagyobb közösségi oldalakon.

A nagykövetté válás előnyei azonban itt még nem érnek véget. Minden egyes kiválasztott 4 db 3 napos VIP fesztiválbérlettel, Lake Up promo cuccokkal, valamint egy 100 € értékű kredittel gazdagodik, amely a fesztivál teljes ideje alatt felhasználható.

A jelentkezéshez pedig nem kell mást tenni, csupán a Lake Up Facebook oldalának küldött üzenetben eljuttatni a jelentkező Instagram és/vagy Facebook oldalát.

Jelentkezési határidő: április 8. 

fotó: lakeup.sk