Kultúra 2018. 03. 30.

Jön az idei Lake Up: elindult a jegyvásárlás, itt a fellépők listája

Sátrazási lehetőséggel, kajapass-szal és további újdonságokkal vár mindenkit idén Komárom legnagyobb nyári bulija, a Lake Up fesztivál. Az idei évben ráadásul egy nappal tovább tombolhatunk majd a Holt-Vág partján, hiszen az eddigi 2 helyett immár 3 napon keresztül élvezhetjük a fesztiválhangulatot.

A Lake Up fesztivál szervezői nem tétlenkednek, megpróbálják mihamarabb belecsempészni napjainkba a nyár hangulatát. A közelmúltban ugyanis a nyilvánosságra került a 2018-as Lake Up fesztivál fellépőinek teljes névsora, elindult a jegyek értékesítése, ezen felül pedig jó pár újdonságról is lehullt a lepel.

Az esti bulira való ráhangolódást a változatos nappali programok szolgálják, melyekről további részletekre is fény derül majd.

A zenei kínálatban mindenki megtalálhatja majd a stílusához leginkább passzoló előadót és bandát, hiszen a mulatós zenétől kezdve, a pop és rockon át a rap-ig minden egyes műfaj képviselteti magát a Lake Up-on. A fellépők között találhatjuk ugyanis Kis Grofót, Kállay Saunders Andrást, Pápai Jocit, Kasza Tibit, Zoltán Erikát és Geszti Pétert is. Mellettük a háromnapos fesztiválon találkozhatunk majd a Bëlga-val, a Children of Distance-szel és az Animal Cannibals-szel is, míg a szlovák előadókat a Desmod és Kali fogja képviselni.

A koncertek utáni késő esti hangulatért a DJ-k lesznek a felelősek. A hajnalig tartó bulik során M Junior, Boogie, Bóli, Pollák, Bagó és Kovács mellett az egyik legismertebb szlovák lemezlovas, EKG, valamint a nagy tehetségnek tartott Yamina pörgeti majd a lemezeket.

A fesztivál történetében első alkalommal lehetőség nyílik sátrazásra is a helyszínen, ezzel téve teljessé az abszolút fesztiválhangulatot. A Lake Up teljes idejére érvényes sátorjegy ára 5 €, melyet csupán egy sátorra kell megvásárolni, függetlenül attól, hányan laknak majd benne. Emellett az idei Lake Up még egy újdonsággal várja a fesztiválozókat: ebben az évben már egy úgynevezett kajapass is megvásárolható lesz, mely igény szerint akár egész napos étkezést is biztosít.

A három napos zenei fesztiválra a közelmúltban pedig már a belépőjegyek árusítása is elindult. Akik semmiképp sem akarnak lemaradni a Lake Up fesztiválról, március 31-ig még kedvezményes áron válthatják meg Early Bird jegyeiket a lakeup.sk weboldalon. A hónap végéig a fesztivál háromnapos bérletének ára csupán 19 €, míg az egyes napokra vonatkozó napijegy ára egységesen 10 €.

Gyere ki a tóra és éld át Te is Komárom legnagyobb nyári buliját!