Mix 2017. 05. 17.

A Menház Praliné Cukrászda süteményei már a Gútai soron is kóstolhatók!

Bővítésre szánta el magát a Praliné Menház Cukrászda, amelynek tulajdonosa március elejétől Varga Noémi. A fiatal lányt tavaly mutattuk be, akkor még a Praliné vezető cukrászaként – talán olvasóink emlékeznek díjnyertes süteménycsodáira.

A Menház épületével az a gond, hogy sokan leülnének megenni egy jó sütit – mondja Noémi – azonban erre nincs hely. Itt található a műhelyünk, amit azonban lehetetlen kávézóval is bővíteni. Ezért már egy ideje azon gondolkodtunk, hol is tudnánk nyitni egy olyan cukrászdát, ahol a vendégek kényelmesen helyet is foglalhatnak.”


A véletlen úgy hozta, hogy a Gútai soron, a két ismert virágszalon között található Friends kávézó és ajándékbolt szerette volna átadni tevékenységét valakinek, aki hasonló értékeket vall, mint ők. Noémit és vőlegényét – Forró Tamást – keresték meg ajánlatukkal, akik azonnal igent mondtak.

„A régi Friends eleve egy nagyon kellemes, jó hangulatú hely, isteni kávéval (az olasz Musetti termékei) és finom, dús turmixokkal, amelyek akár reggelinek vagy uzsonnának is megfelelnek. Az itt fogyasztható kávé ízvilágához nagyszerűen passzolnak a mi süteményeink.


Az új Praliné Cukrászdában a hagyományos sütemények mellett formadesszertekkel, tortaszeletekkel várják a vendégeket. Nem hiányoznak majd a bevált Praliné-kedvencek sem: a Karamellás fánk, az Olasz krémes és a Zserbó.


„A Gútai soron nagy az autós forgalom, és nem mindenki akar bemenni a városba egy sütiért. Nálunk kedvező a parkolási lehetőség. A benti tér is nagyon kellemes, de a teraszunkon is bárki jól érezheti magát. Arról nem beszélve, hogy közel a két ismert virágüzlet – és azt hiszem, a virág mellé egyszerű, de nagyszerű ajándék lehet a sütemény.”

A Praliné Cukrászda május 10-től várja vendégeit a Gútai soron, a Friends kávézó helyén (valamikor ezen a helyen működött a Party Cukrászda is.) Természetesen a Menház épületében továbbra is kaphatók a finom sütemények!

Szólj hozzá!