Mix 2017. 10. 24.

A Műszaki Szakközépiskola sikere Budapesten

Tóth Máté, a komáromi Műszaki Szakközépiskola diákja nagyszerű eredménnyel képviselte iskoláját, hiszen az IPC kézi forrasztási versenyen 1.helyezést ért el Budapesten. 

2017. október 11. és 13. között került sor Budapesten az ELECTROSUB elektronikai és elektrotechnikai konferenciára és szakkiállításra. Az üzleti és szakmai fórumot számos szakmai kísérő rendezvény színesítette az elektronikai ágazatban tevékenykedő cégek, mérnökök, villamosipari szakemberek és oktatók számára.

A komáromi Műszaki Szakközépiskolát a XX. Országos Elektronikai Konstrukciós Verseny győzteseként látták vendégül a szervezők. A kiállításhoz kapcsolódó rangos esemény az IPC – Association Connecting Electronics Industries által rendezett IPC kézi forrasztási verseny volt, melyen a komáromi iskolát a IV.CM osztály tanulója, Tóth Máté képviselte. Máté a szakemberek versenye melletti amatőr versenyen „diák” kategóriában 1. helyezést ért el, öregbítve ezzel az iskola hírnevét.

Máté október 20-án Regős Pétertől, a Microsolder Kft. ügyvezető igazgatójától, valamint Regős Péterné ügyvezető gazdasági igazgatótól személyesen vehette át az első helyezésért járó oklevelet és pénzjutalmat.

Az elért eredményhez gratulálunk, és további sikereket kívánunk!

 

(PaedDr. Nagy Ágnes)

Szólj hozzá!