Mix 2018. 10. 26.

A Selye János Egyetem Gazdaságtudományi Kara intézmények jelentkezését várja együttműködés céljából

A Selye János Egyetem Gazdaságtudományi Kara partner intézményeket keres a hallgatói szakmai gyakorlatának bebiztosítása érdekében.

Tisztelettel várják minden olyan vállalkozás, non-profit szervezet, közintézmény vagy más jellegű szervezet jelentkezését, melynek szakmai tevékenysége kapcsolódik az Alkalmazott informatika, illetve a Közgazdaságtan és vállalati menedzsment szakirányhoz.

A SJE Gazdaságtudományi Kara célja egyrészt a hallgatók szakmai ismereteinek bővítése, másrészt a bekapcsolódó intézményekkel való hosszú távú együttműködés lehetőségének megteremtése. A hallgatók  tanulmányainak részét képzi egy legalább 3 hetes szakmai gyakorlat. Tekintettel arra, hogy a szakmai gyakorlat befejeztét követően a hallgató megszerzi egyetemi diplomáját, a jövőben hasznos munkatárssá  válhat a gyakorlatot biztosító vállalat/intézmény számára. Az ott töltött szakmai gyakorlat során megismerkedik a vállalat/intézmény feladataival.

Kiemelik, hogy a hallgatók szakmai gyakorlata, és így az általa elvégzett munka sem kell, hogy költségeket jelentsen a gyakorlóhely számára. Bővebb információért érdemes ellátogatni a prax.ujs.sk portálra, vagy érdeklődni az ezt koordináló kollégáknál:

Közgazdaságtan és vállalati menedzsment: Ing. Šeben Zoltán, PhD. (sebenz@ujs.sk), tel.: 035 3260 639

Alkalmazott informatika: RNDr. Gubó István, PhD. (gubos@ujs.sk), tel.: 035 3260 652