Mix 2023. 04. 04.

„A taxik követése megkönnyíti az utazást“ – véli Laura, a Bort egyik elégedett, rendszeres használója

A taxival való utazás már korántsem számít privilégiumnak. A City Taxi már több éve ajánlja szolgáltatásait Komáromban, a tavalyi évtől pedig egy újdonsággal is jelentkezett, mely az ügyfelek körében rögtön nagy népszerűségre tett szert. A taxik rendelésére és követésére létrehozott Bort applikáció számos olyan előnyt kínál, melyek megkönnyítik az utazást.

Taxik rendelése és követése, egyszerűen. Mindez sokáig hiánycikk volt Komáromban, Vajlik Ádám és néhány City Taxis kollégája azonban betöltötték a piaci rést. Több hónapnyi tökéletesítés után, a tavalyi év októberében napvilágot látott a taxik rendelésére létrehozott Bort applikáció, amely Android és iOS készülékekre is letölthető a www.bort.sk weboldalról.

„Az ügyfelek nem csupán az utazás alatt érdemlik meg a kényelmet és komfortot, de a rendelés során is“ – ez a mondat vezérelte Vajlik Ádám csapatát. De sikerült is nekik? Ezt kérdeztük Laurától, a City Taxi egyik ügyfelétől.

Taxirendelés, mindössze pár kattintással

Azt követően, hogy Laura gyorsan, egyszerűen és legfőképp biztonságosan hozzájutott a Bort applikációhoz a www.bort.sk weboldalról, úgy döntött, le is teszteli az applikáció tudását. Az applikációban található térképen keresztül megadta úticélját, elküldte megrendelését a rendszer pedig már küldte is a hozzá legközelebb található sofőrt. „Leggyakrabban azért választom a Bort applikációt, mert könnyen áttekinthető. A megrendelés jóváhagyása után rögtön lehetőség nyílik a taxi térképen történő követésére, aminek köszönhetően pontosan láthatom, mikor érkezik meg a taxi“ – kezdte Laura. Ezt a tulajdonságot Laura különösen akkor díjazza, amikor kedvezőtlen az időjárás és így nem kell az esőben áznia. „A taxi követése egy olyan szolgáltatás, ami megkönnyíti az utazást“ – mondja Laura, a Bort rendszeres használója.

Biztonságos kommunikáció, minden körülmények között

Változott a helyzete, úticélja vagy az utazásának időpontja? A Bort applikációnak köszönhetően az imént említett körülményeket is lehetősége van lekommunikálni a sofőrrel. „A taxisofőrnek szintén lehetősége van jelezni az ügyfél számára, ha késés várható, mert mondjuk problémába ütközött az út során“ – mesélt az applikáció gyakorlati hasznáról Vajlik Ádám a City Taxitól. Ilyen esetben arra is lehetőség nyílik, hogy a sofőr mást küldjön maga helyett, aki aztán átveszi az ügyféllel történő kommunikációt. Ezt Laura is rendkívül hasznosnak találja. „Egyszer előfordult velem, hogy az általam megadott helyből nem volt egyértelmű a sofőr számára, hogy hol is vagyok. Az applikációnak köszönhetően azonban fel tudta velem venni a kapcsolatot és együtt kibogoztuk a dolgot.“ Az applikáció további előnye, hogy nem kell a diszpécserrel kommunikálni, így sokkal gördülékenyebb megy az információcsere.

Kényelmes fizetési lehetőség az út végén

Fél az előre fizetéstől? A Bort applikáció használata során semmitől sem kell tartania. A fizetés a hagyományos úton zajlik – egyenesen a sofőrnél. Az applikáció így az innovációt és a jól ismert szokásokat ötvözi. A kényelmet az is fokozza, hogy az applikációban megtalálhatók előző útjaink is, így sokkal könnyebben adhatjuk meg a gyakori címeket.

A taxival való utazás sosem volt még ilyen egyszerű és hatékony, mint a komáromi City Taxi Bort applikációjával. Tapasztalja meg Ön is! 😊