PR 2022. 10. 20.

Egyszerű rendelés és a taxi útvonalának követése Komáromban? Fedezze fel a könnyen kezelhető BORT applikációt!

Intsen búcsút a végtelennek tűnő várakozásoknak és a taxi megrendelését követő bizonytalanságnak! Komáromban valódi újdonságként jelent meg a City Taxi applikációja, mely új korszakot nyit a taxik rendelésében a környéken.

Bort. Ilyen egyszerű és tömör megnevezést kapott a City Taxi applikációja, mely forradalmasítja és egyszerűsíti a szolgáltató utasai számára a taxik megrendelését és az utazást. „Komoly hiányosságra derítettünk fényt Komáromban a taxikkal kapcsolatos szolgáltatások között. Az ügyfelek nem csak az utazás során érdemlik meg a kényelmet és a komfortot, de már a megrendelés során is” – mondta Vajlik Ádám a City Taxitól. Több hónapnyi tesztelés és megfeszített munka után megszületett az átlátható és barátságos applikáció taxik rendelésére, mely a www.bort.sk weboldal mellett az App Store-ból és a Google Play áruházból is letölthető.  

Egyszerű telepítés, egyértelmű kommunikáció

Az applikáció elindítása mindössze pár lépést igényel: a Bort applikáció letöltését, a GPS helyadatok engedélyezését és az alapvető adatok kitöltését. Ezt követően már minden gyerekjáték. Ha taxit szeretne rendelni a Bort applikáció segítségével, elég megadnia azt a címet a térkép segítségével, ahova utazni szeretne, elküldi a rendelést, az applikáció pedig aikusan Önhöz társítja a legközelebbi sofőrt.

 „Az applikáció ezen felül egy megbízható kommunikációs eszköznek is számít az ügyfél és a sofőr között. Egyrészt az utas már a rendelésnél tud üzenetet hagyni a sofőr számára, aminek köszönhetően akár konkrét időpontra is igényelheti a szolgáltatást, másrészt a taxis is tudja értesíteni az ügyfelet, ha esetleg egy nem várt bonyodalom miatt késés állna be” – mesélt az applikáció gyakorlati hasznáról Vajlik Ádám.

Taxi útvonalának követése és kényelmes fizetés

„Az átlátható applikációnak köszönhetően az ügyfél folyamatosan figyelemmel tudja követni a taxi útvonalát a térképen.” Nem kell már tehát feleslegesen várakoznia az út mellett, esőben vagy hóban, hiszen az applikáció ilyen tekintetben is innovatívnak számít. Az applikáció emellett képes elraktározni a korábbi utakat, aminek köszönhetően a különböző címek is visszakereshetők. És, hogy történik a fizetés? Egyszerű, klasszikus módon, készpénzzel a sofőrnél.

A taxi szolgáltatással kapcsolatos európai minőség többé már Komáromban sem számít fikciónak. Fedezze fel a Bort applikáció nyújtotta egyszerűséget!