Sport 2024. 04. 26.

A tét a bajnoki cím! Szombaton Komáromban küzd a hazai röplabda csapat

Csúcspontjához ért a férfi Nike röplabda Extraliga – a RIEKER UJS Komárom röplabdázói a szlovák bajnoki címért játszanak döntőt! Mivel a pozsonyi győzelem után 3:2-re átvették a vezetést a döntő sorozatban, és mivel a sorozatot 4 győztes mérkőzésig játsszák, 2024. április 27-én, szombaton 19:30-kor a komáromi sportcsarnokban eldőlhet, ki lesz az új szlovák bajnok.

Komáromnak már csak egy győzelmet kell elérnie, és szlovák bajnok lehet! Városunk röplabdázói számára ez lehet történetük legsikeresebb szezonja, hiszen a bajnoki címtől csak egy lépés választja el őket. Ebben a szezonban a férfiak a Szlovák Kupa ezüstérmesei lettek, a CEV Challenge Cup 2024-ben pedig a legjobb 6 európai csapat között szerepelnek. Nem szabad megfeledkeznünk a nők sikeréről sem, akik a klub történetében először harcolták ki a női extraligába való feljutást!

A FÉRFI DÖNTŐ 6. mérkőzése 2024.4.27-én, szombaton 19:30-kor kezdődik a komáromi Városi Sportcsarnokban! Mindenkit szeretettel várnak, akik szeretnének részesei lenni a komáromi röplabdasport egy rendkívül fontos mérkőzésére. A tét a bajnoki cím!

Jegyekkel kapcsolatos információ:
– TELEFON 0908 136 747 (SMS is)
– E-MAIL a Robert.Mihalicka@zoznam.sk címre
– A SZOCIÁLIS HÁLÓKON üzenetben a Facebookon vagy az Instagramon keresztül