Mix Dél-komárom 2020. 12. 10.

Ajándékcsomagokat osztott a Máltai

Tartós élelmiszercsomagokat állítottak össze a Szeretetszolgálat komáromi csoportjának önkéntesei december 8-án a dél-komáromi Közösségi Házban. A szervezethez beérkezett pénzadományokból vásárolták a cukrot, lisztet, étolajat, kekszet, tésztát, rizst és szaloncukrot tartalmazó csomagokat, melyeket a rászoruló családoknak osztottak ki.

– Összesen 250 csomagot készítettünk a hátrányos helyzetű, fogyatékkal élő társaink részére, melynek jóvoltából mintegy 180 családnak tudjuk szebbé tenni az ünnepet – tájékoztatott Horváth István, az MMSZ komáromi csoportjának vezetője.

Hozzátette, az Ireks – Stamag Kft. jóvoltából további 128 csomag is készült, amelyek különféle édességeket és süteményeket tartalmaznak. A csomagokat elsősorban a hajléktalanok és a fogyatékkal élők között osztják majd ki.

Horváth István elmondta azt is, hogy ebben az évben is lesz „Spar akció” december 16-a és 21-e között, amelynek keretében ezúttal nem az árut kell a pénztárhoz vinni, hanem ajándékkártyák kerülnek kiosztásra, amelyeket a vásárlást követően a pénztárnál kell leadni és beváltani.

(Forrás: komarom.hu)