Mix 2022. 06. 10.

Az Apáli étterem új tulajdonosi körrel és ínycsiklandozó ételekkel várja Önt!

Komárom egyik legkedveltebb étterme, a Holt-Vág partján található Apáli étterem újból megnyitotta kapuit! Az új szezon pedig számos egyéb újdonságot hoz magával. Az étterem új tulajdonosi körrel öltözik új köntösbe, és megújult étlappal is várja a gasztronómiai finomságok imádóit.

Kellemes környezet, természetközeliség, családias hangulat, tradicionális konyha és minőségi hozzávalók. Mindezek jellemzik az Apáli éttermet, mely fekvésének és profi hozzáállásának köszönhetően nem csupán a helyiek, de a turisták körében is rendkívül kedvelt vendéglátóhelynek számít. A komplett megújuláson átesett étterem mögött Sólyová Cyntia áll, aki családjával együtt döntött úgy, hasznosítják a gasztronómiával kapcsolatos tudásukat és gyakorlatukat.

Az egyik legnagyobb újdonságnak számít a megújult étlap, mely elsősorban a hagyományos, helyi ételek köré csoportosul, a házias ízek kedvelőinek nagy örömére. „Egyértelműen a legkedveltebb ételeink közé tartozik a halászlé, a Jókai bableves, a hekk és saját receptúrájú, Apáli palacsintánk – mesélt az étterem vezetője, Sólyová Cyntia az étlap állandó kínálatáról, mely nagy népszerűségnek örvend a vendégek körében. A vendégek a kiváló á la carte ételeket és a napi menüt az étterem belső tereiben, vagy a fedett, ám természetközeli teraszon is élvezettel fogyaszthatják. Az ebédekből vagy vacsorákból így egycsapásra egy kellemes családi program kerekedhet, ahol mindenki a saját szájíze szerint tud válogatni. A hosszú asztalok akár csoportok fogadására is alkalmas, míg a különböző mászókák, játékok és homokozók a legkisebbek szórakozását biztosítja. 

A hagyományok és az innováció az Apáli étterem több területén is találkozik. A vendéglátóhely a nyári hónapokban nem csupán finom ételekkel, de tematikus estékkel és zenés programokkal is várja majd vendégeit. Hétköznap három különböző étel közül válogathatunk ebédidőben, valamint egy egész héten elérhető exkluzív ajánlat is rendelkezésre áll. „A megrendelt menüket igény esetén házhoz is szállítjuk. Nyáron pedig zenés programokkal is szeretnénk színesíteni az estéket“ – mondta az étterem vezetője. A nyári időszakban nem csupán frissítő italokkal és koktélokkal tarkított zenés szórakozásokra, de zártkörű grillezések megszervezésére is lehetőséget biztosít a vendéglátóhely.   A házi limonádék, röviditalok, csapolt sörök, Kofola és alkoholmentes Radler mellet az étterem italkínálata a kürti Berta borászat kiváló minőségű boraival is eldicsekedhet, melyek bármelyik vacsorát képesek egy komplex kulináris élménnyé varázsolni.  

A dinamikus, rutinos és profi személyzet már számos sikeres rendezvényt tudhat maga mögött, melyek az étterem külső és belső helyiségeiben kaptak helyet. A külső részeken akár 80 személyt is kényelmesen el tudunk helyezni, ha pedig ehhez hozzávesszük a beltéri 30 fős kapacitást, olyan rendezvények lebonyolításában is tudunk segítséget nyújtani, mint például a lakodalmak, születésnapok, keresztelők, vagy céges rendezvények. Szintén lehetőség van akár zártkörű rendezvények megtartására is.“

Az újdonságok itt azonban még nem érnek véget. Amellett, hogy a tavaszi és nyári időszakban este 10-ig tart majd nyitva az étterem, a hely hamarosan panzióval is várja majd a távolabbról érkezőket, aminek köszönhetően egy egész hétvégén át tartó üdüléssé változhat a Holt-Vág partján tett látogatás.

A napi menükínálat, valamint az Apáli étteremmel kapcsolatos aktuális újdonságok megtalálhatók az étterem Facebook oldalán, vagy hívja további információért a +421908555246-os telefonszámot.