Mix Dél-komárom 2023. 09. 13.

A „legjobbak legjobbja” lett a dél-komáromi tökmagolaj az Élelmiszerek Oscar-díjátadóján!

Mint arról nemrég hírt adtunk, Bagó Roland, a Natur Press Team Kft. ügyvezető igazgatója által gyártott hidegen sajtolt tökmagolaj három csillagot nyert az Élelmiszerek Oscar-díjának is nevezhető Great Taste versenyen Londonban, ahol több mint 14 ezer termék versenyzett az elismerésért. Most pedig még komolyabb sikerről számolhatunk be: a Bagoila tökmagolaj a verseny legmagasabb díját, a legjobbak legjobbjának járó Aranyvilla díjat is kiérdemelte!

“A legjobbak legjobbja lettünk! Elhoztuk a világ legnagyobb élelmiszeripari versenyének a legmagasabb díját a “Rest of Europe” kategóriában az Aranyvilla díjat Londonból. Nem tudom mit mondhatnék, mert még mindig a könnyeimmel küzdök! Megcsináltuk…..Köszönöm Mindenkinek…..a Családnak, Kollégáimnak, Barátoknak és végül, de nem utolsó sorban Apunak! 30 éve létezik ez a verseny és eddig magyar győztes még sosem volt! Mi vagyunk az elsők! Hihetetlen és felfoghatatlan!” – olvasható Bagó Roland Facebook oldalán.

A Natur Press Team Kft. kisigmándi üzemében gyártja, Bagoila márkanévvel, élelmiszeripari termékeit. A cég annyira a sajátunk, hogy a gépeket, amikkel a gyártás történik, családon belül fejlesztettük ki, és folyamatosan dolgozunk az újításokon, a lehető legjobb minőségű termékek előállítása érdekében a környezettudatosságot szem előtt tartva, így hulladékot a kommunálison kívül nem termelünk. Általában először saját magunkon próbáljuk ki az újdonságokat.

Néhány alapanyagunk a teljesség igénye nélkül: tökmag, kukoricacsíra, mák, aranylenmag, kender, feketekömény, máriatövis, homoktövis, vörös szőlőmag, barackmag, dió, mogyoró, szezámmag és chiamag. Minden termékünk hidegen sajtolt, finomítatlan, tartósítószer- és gluténmentes, a vegán életmódot folytatók is bátran fogyaszthatják. Különleges és kíméletes eljárásnak köszönhetően nem sérülnek a vitaminok és a nyomelemek sem.

Vállalkozásunk forgalma az elmúlt években dinamikusan növekedett, amely tükrözi az egészséges és tudatos táplálkozás iránti egyre nagyobb érdeklődést is. A fejlesztés és a termékpaletta bővítése állandó feladata cégünknek, és családi vállalkozás révén, otthon is megy az ötletelés, hogy mit, hogy tudnánk jobbá tenni – nyilatkozta korábban az ügyvezető.

További információ az olajneked.hu oldalon!